Διπλό στη Νάξο και αγκαλιά με τη δεύτερη θέση η ΑΕ Πάρου! Φοβερό γκολ ο Βιτζηλαίος

14 Απριλίου 2024 21:16

Τη μεγαλύτερη φετινή νίκη της πέτυχε η ΑΕ Πάρου περνώντας από τη Νάξο με σκορ 2-3.

Η Παριανή ομάδα άφησε 5 βαθμούς πίσω της τον Πανναξιακό και 2 τον Παμμηλιακό, τον οποίον φιλοξενεί την επόμενη αγωνιστική, προτελευταία του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας ήταν μία δικαίωση για παίκτες, προπονητή και διοίκηση και πανηγυρίστηκε δεόντως στα αποδυτήρια.

Να υπογραμμίσουμε το άριστο κλίμα του αγώνα και η επιβεβαίωση των καλών και ανθρώπινων σχέσεων μεταξύ των παραγόντων των δύο ομάδων.

panaxiakos aeparou 102

Το σπέσιαλ δώρο στους θεατές ασφαλώς ήταν το καταπληκτικό γκολ του Π. Βιτζηλαίου που χειροκρότησε όλο το γήπεδο.

Ανώτερη η ΑΕ Πάρου στο ισόπαλο πρώτο μέρος 2-2, προηγήθηκε 2 φορές και άξιζε να είναι μπροστά στο σκορ, αλλά δέχθηκε δύο παρόμοια εύκολα γκολ, σε αντίθεση με την επανάληψη που οι γηπεδούχοι ήσαν κυρίαρχοι και έχασαν 3 σπουδαίες ευκαιρίες, με αποκορύφωμα τη απόκρουση του Τάσιου με το κεφάλι πάνω στη γραμμή του εξουδετερωμένου Νικολακόπουλου, που και εκείνος χρειάστηκε στο τετ α τετ του Πίντο, αποκρούοντας πριν η μπάλα βρει το δοκάρι και φύγει κόρνερ.

Στ 85’ η τύχη της ανταπέδωσε αυτό που της στέρησε στον αγώνα του πρώτου γύρου, με τις πολλές ευκαιρίες και το χαμένο πέναλτι στο τέλος.

panaxiakos aeparou 103

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

10’ Ο Μανδραβέλης πήρε μία ωραία κάθετη του Παντελαίου,  έκοψε συρτά τη μπάλα και ο Μακρίδης δεν άφησε περιθώρια στον Ποθητό γράφοντας το 0-1

31’ ο Ορφανός κέρδισε φάουλ κοντά στο σημαιάκι του κόρνερ, το εκτέλεσε ο Ζβίρος και ο προωθημένος Παπαδόπουλος πρόλαβε την άμυνα και με κοντινή κεφαλιά ισοφάρισε 1-1

32’ Σε μία βαθιά μπαλιά μονομάχησαν στον αέρα Αργυρός και Γκασίσου και η μπάλα στρώθηκε γκελαριστή στον Βιτζηλαίο που 15 μέτρα έξω από την περιοχή την έστειλε στο απέναντι Γ και έκανε το 1-2, πετυχαίνοντας το γκολ της χρονιάς στα Κυκλαδικά γήπεδα.

35’ Με σχεδόν ίδιο τρόπο ο Πανναξιακός ισοφάρισε πάλι από φάουλ του Ζβίρου, στο δεύτερο δοκάρι αυτή τη φορά ο Πίντο με το κεφάλι έκανε το 2-2.

85’ Ο Στρ. Κρητικός πήρε μία δεύτερη μπάλα και πάσαρε στον Βιτζηλαίο που μπούκαρε στην περιοχή από αριστερά και έβγαλε μία επικίνδυνη σέντρα- σουτ. Ο Ποθητός έδιωξε ασθενώς και ο Φαντιγκά με ωραία κεφαλιά έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Στο 88’ αποβλήθηκε ο Βιτζηλαίος με 2η κίτρινη και είχαμε δίλεπτη ένταση στους πάγκους, που έληξε σύντομα.

Αποβλήθηκε και ο προπονητής Χ. Γαβαλάς που θα τιμωρηθεί βάσει των όσων αναφέρει ο διαιτητής στο φύλο αγώνα.

Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Ζαράνης, Χατζόπουλος και Φαν Άακεν.

panaxiakos aeparou 104

panaxiakos aeparou 105

ΑΕ ΠΑΡΟΥ (Γαβαλάς)

Νικολακόπουλος, Μανδραβάλης, Παπαδόπουλος (34’ λ. τρ. Σ. Κρητικός), Τάσιος, Καμπάσης, Παντελαίος(65’ Χατζία), Μουράι( 65’ Δ. Κρητικός), Μαυρίδης( 65’ Φαντιγκά), Γκασίσου, Στρ. Κρητικός, Βιτζηλαίος.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ( Μοστράτος)

Ποθητός, Ανεβλαβής, Βαθρακοκοίλης, Παπαδόπουλος, Αργυρός, Σέμε, Μανθόπουλος(79’ Γκορνάτι), Τραγούδας, Πίντο, Ορφανός(73’ Φράγγου), Ζβίρος.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos