Conference League: Η UEFA ακυρώνει εισιτήρια της Φιορεντίνα που αγοράστηκαν από Έλληνες

29 Μαϊος 2024 15:59

Αναστάτωση επικρατεί εδώ και λίγη ώρα στις τάξεις των φιλάθλων που έχουν εξασφαλίσει εισιτήρια μέσω της δευτερογενούς αγοράς (πλατφορμών εκτός της UEFA, Ολυμπιακού και Φιορεντίνα) για τον τελικό του Conference League κόντρα στην Φιορεντίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η UEFA ακυρώνει εισιτήρια, περίπου 300, που αρχικά ήταν για τις θύρες που θα κάθονταν φίλοι της ιταλικής ομάδας, αλλά τελικά κατέληξαν σε ελληνικά χέρια. Μάλιστα, το πρόβλημα για τους άτυχους φιλάθλους είναι πως όχι απλά δεν μπορέσουν να μπουν στο γήπεδο για να δουν τον ιστορικότερο αγώνα της ομάδας τους, αλλά θα χάσουν και κάμποσα ευρώ που είχαν πληρώσει για την απόκτηση του εισιτηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται και από την Ελληνική Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται πως η UEFA είχε προειδοποιήσει τους φιλάθλους που ήθελαν να δουν τον τελικό, να μην αγοράζουν από τη δευτερογενή αγορά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της UEFA:

«Ενόψει των επερχόμενων τελικών του UEFA Europa Conference League και του UEFA Champions League, καθώς και του UEFA EURO 2024, η UEFA καλεί τους φιλάθλους να μην αγοράζουν εισιτήρια στη δευτερογενή αγορά.

Η πώληση εισιτηρίων στο ευρύ κοινό και στους φιλάθλους των ομάδων που έχουν φτάσει στους τελικούς των ανδρικών συλλόγων της UEFA ή στο τελικό τουρνουά του UEFA EURO 2024 στη Γερμανία πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω του UEFA.com – με εξαίρεση τα εισιτήρια φιλοξενίας για το EURO 2024, τα οποία προσφέρονται μέσω της 2024 HOSPITALITY EXPERIENCE AG.

Όλοι οι τελικοί αγώνων συλλόγων ανδρών της UEFA και τα εισιτήρια του UEFA EURO 2024 είναι ψηφιακά εισιτήρια και διανέμονται μέσω της επίσημης εφαρμογής UEFA Tickets για κινητά, η οποία περιέχει προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Δεν υπάρχουν χάρτινα εισιτήρια ή εισιτήρια εκτύπωσης στο σπίτι.

Τα εισιτήρια που αγοράζονται από μη εξουσιοδοτημένα τρίτα μέρη, ιστοσελίδες ή πρακτορεία, καθώς και σε ιστότοπους μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή από πλανόδιους πωλητές μπορεί να ακυρωθούν από την UEFA ανά πάσα στιγμή και οι φίλαθλοι είναι πιθανό να μην εισέλθουν ή να αποβληθούν από το γήπεδο.

Επιπλέον, σύμφωνα με ορισμένους νόμους, η μη εξουσιοδοτημένη πώληση εισιτηρίων αγώνων μπορεί να συνιστά ποινικό αδίκημα και είναι ένα θέμα που η UEFA λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη.

Η UEFA επιβάλλει ενεργά τους όρους και τις προϋποθέσεις έκδοσης εισιτηρίων και, στην πραγματικότητα, αρκετές εκατοντάδες εισιτήρια έχουν ήδη ακυρωθεί πριν από τους τελικούς των διασυλλογικών αγώνων της UEFA και το UEFA EURO 2024, καθώς προσφέρθηκαν ή/και μεταφέρθηκαν κατά παράβαση των όρων και προϋποθέσεων έκδοσης εισιτηρίων.

Συνιστάται επίσης στους φιλάθλους να μην ταξιδεύουν στα γήπεδα χωρίς εισιτήρια καθώς η είσοδος στο γήπεδο επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη έγκυρου εισιτηρίου».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos