Conference League: Όλα έτοιμα στη Νέα Φιλαδέλφεια για τον τελικό

29 Μαϊος 2024 14:49

Τρία σημεία συνάντησης για τους φιλάθλους - Ειδικά δρομολόγια από τον ΗΣΑΠ - Απαγορεύονται ακόμα και τα τσιγάρα στο γήπεδο - 5.000 αστυνομικοί επί ποδός

Σε ρυθμούς τελικού, αλλά και σε ένα άτυπο lockdown έχει μπει η Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς από τα ξημερώματα έχουν τεθεί σε ισχύ τα μέτρα ασφάλειας καθώς και οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ανακοίνωσε χθες η Ελληνική Αστυνομία ενόψει του μεγάλου τελικού του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα, ο οποίος θα διεξαχθεί το βράδυ στην Opap Arena.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., περισσότεροι από 5.000 Αστυνομικοί, όλων των υπηρεσιών, θα βρίσκονται επί ποδός σε διάφορα σημεία της πρωτεύουσας, ενώ για την τήρηση των μέτρων συνδράμουν και στελέχη της Κρατικής Ασφαλείας, της Αντιτρομοκρατικής και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. Ο σχεδιασμός προβλέπει τη δημιουργία 5 ζωνών ελέγχου, 5 δακτυλίων περιμετρικά του γηπέδου, από τις οποίες θα περνούν μόνο όσοι έχουν εισιτήριο για τον αγώνα, διαπίστευση της UEFA η ειδική διαπίστευση μόνιμου κατοίκου.

Για τη μετακίνηση των οπαδών έχουν καθοριστεί τρία σημεία συνάντησης. Για όσους έχουν τα κόκκινα εισιτήρια, δηλαδή τους οπαδούς του Ολυμπιακού, αυτοί θα συγκεντρωθούν στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας όπου θα γίνει ένας πρώτος έλεγχος εισιτήριων και στοιχείων ταυτότητας. Στις 6.30 το απόγευμα θα επιβιβαστούν στους συρμούς του Ηλεκτρικού από το σταθμό του Νέου Φαλήρου και θα φτάσουν χωρίς στάση μέχρι το σταθμό του Περισσού. Στη συνέχεια πεζή και συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων θα κατευθυνθούν προς την Opap Arena.

Για τους οπαδούς της Φιορεντίνα με τα μπλε εισιτήρια, σημείο συνάντησης είναι το πάρκινγκ του ΟΑΚΑ από όπου θα επιβιβαστούν σε λεωφορεία του ΟΣΥ και οδικώς θα φτάσουν μέχρι τη λεωφόρο Δεκελείας.

Οι φίλαθλοι της Φιορεντίνα από νωρίς στο ΟΑΚΑ

Φίλαθλοι της Φιορεντίνα στο ΟΑΚΑ

Τέλος, όσοι έχουν λευκό εισιτήριο, είναι δηλαδή ουδέτεροι, θα συγκεντρωθούν στο Θησείο και από εκεί μέσω του ΗΣΑΠ θα φτάσουν στο σταθμό του Περισσού. Οι ίδιοι μπορούν να μετακινηθούν και μέσω του σταθμού Ειρήνη της γραμμής 1 του Μετρό. Μέχρι τις 5 το απόγευμα ο ΗΣΑΠ θα εξυπηρετεί κανονικά το επιβατικό κοινό ενώ μετά τις 6 θα λειτουργεί αποκλειστικά για τη μετακίνηση των οπαδών.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos