EURO 2024: Πρωταθλήτρια Ευρώπης για τέταρτη φορά η Ισπανία -Νίκησε με 2-1 την Αγγλία στον τελικό του Βερολίνου

Σε ένα ματς που τα είχε όλα στο... δεύτερο ημίχρονο, οι Ισπανοί με ήρωες τους Νίκο Γουίλιαμς και Ογιαρθάμπαλ νίκησαν τους Άγγλους με 2-1 και σήκωσαν το 4ο Euro στην Ιστορία τους.

Το ματς δεν είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο πρώτο ημίχρονο. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τις εντυπώσεις μέχρι το 45'.

Ωστόσο με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι Ισπανοί μπήκαν με το πόδι κολλημένο στο γκάζι και προηγήθηκαν στο 47' με όμορφο γκολ του Νίκο Γουίλιαμς μετά από ασίστ του Γιαμάλ. Τα δύο παιδιά «θαύματα»« των Ισπανών συνεργάστηκαν άψογα και οι Φούριος Ρόχας πήραν κεφάλι στο σκορ.


EURO 2024: Ο Γιαμάλ ξεπέρασε τον Πελέ και έγινε ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής που συμμετέχει σε τελικό
Ο Σάουθγκεϊτ «ταρακουνήθηκε» και μόλις στο 61 ξεκίνησε τις αλλαγές στην ομάδα του. βγάζοντας τον Κέιν και βάζοντας τον Γουάτκινς.

Στην συνέχεια έβγαλε τον Μεϊνού και έβαλε τον Πάλμερ ο οποίος δύο λεπτά μετά ισοφάρισε για τους Άγγλους σε 1-1 με τρομερό σου έξω από τη περιοχή.

Οι Ισπανοί όμως έψαξαν νέο γκολ, έχασαν κάποιες ευκαιρίες με Γιαμάλ και Ογιαρθάμπαλ, μέχρι να έρθει η μεγάλη τριπλή ευκαιρία των Άγγλων στο 86', όπου όμως δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Η μεγάλη ευκαιρία των Άγγλων για να πάρουν το προβάδισμα.

Λίγο μετά οι Ισπανοί πήραν το προδιασμα ξανά, αυτή τη φορά με τον Ογιαρθάμπαλ ο οποίος με προβολή νίκησε τον Πικφορντ, έγραψε το 2-1 και η Ισπανία κατέκτησε το 4ο Euro στην ιστορία της.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos