Α.Μ.Ε.Σ Μαρπησσαϊκός: Οι "Αργοναύτες" γυρίζουν στο σπίτι τους…

Οι "Αργοναύτε"ς γυρίζουν στο σπίτι τους… έτσι θα μπορούσε να ερμηνευτεί η ιστορική επιστροφή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Μ.Ε.Σ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΥ στην φυσική του έδρα.

Σε ένα γήπεδο όπου έγραψε την ιστορία του ο σύλλογος της Μάρπησσας, εκεί που οι μεγάλες δυνάμεις του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου δεν τα κατάφεραν και έφυγαν με το κεφάλι σκυμμένο .. Σε ένα πλέoν ασφαλές και σύγχρονο γήπεδο για τα στάνταρ των Κυκλάδων ελπίζουμε στην αναγέννηση του ποδοσφαιρικού τμήματος από τις μικρότερες ηλικίες έως και το ανδρικό τμήμα. Άλλωστε ο σύλλογος μας με το ανδρικό του τμήμα έδινε πάντα το παρών στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ Κυκλάδων και έμεινε εκτός μόνο τις χρονιές που στήριζε διάφορες συνεργασίες με άλλους αθλητικούς συλλόγους στο νησί μας.

Αυτό έκανε και ήταν και πρωτοπόρος τα τελευταία χρόνια με ότι δυνάμεις μπορούσε σε έμψυχο και όχι μόνο υλικό στην δημιουργία μιας ποδοσφαιρικής ομάδας στην Πάρο, κάτι όπου από την αρχή ο όλος σχεδιασμός δεν ήταν έτσι όπως τον ονειρεύτηκαν τα ιδρυτικά μέλη, έτσι πολύ γρήγορα οι συνέταιροι έγιναν πάλι αντίπαλοι μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Με γνώμονα λοιπόν ότι αυτό το εγχείρημα δεν μπήκε ποτέ σε ένα ασφαλές λιμάνι και αφέθηκε να το χτυπάμε τα κύματα πάρθηκε η μεγάλη απόφαση από τους ανθρώπους του συλλόγου και όχι μόνο για την δημιουργία του ανδρικού ποδοσφαιρικού τμήματος από την νέα αθλητική χρονιά στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ Κυκλάδων…

Με βατούς στόχους και κρατώντας την σημαία χαμηλά με ένα κράμα νέων και μεγαλύτερων αθλητών που έχουν τιμήσει την φανέλα μας, πιστεύουμε ότι βαδίζουμε στην σωστή πλευρά της ιστορίας για τον Α.Μ.Ε.Σ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟ.

Η επιστροφή είναι γεγονός με το ραντεβού να δίνεται στο νέο ανακαινισμένο γήπεδο στην Μάρπησσα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos