Ολυμπιακός: Η ώρα της πρεμιέρας στο Europa League για τον τροπαιούχο του Conference

26 Σεπτεμβρίου 2024 14:27

Οι ερυθρόλευκοι θα έχουν το βράδυ της (22.00, ANT1 και COSMOTE SPORT 2) την πρώτη τους... μάχη ως κάτοχοι του Conference League

Στην τηλεόραση θα είναι κολλημένος σήμερα ο κόσμος του Ολυμπιακού για να δει την αγαπημένη του ομάδα να αντιμετωπίζει τη Λυών (22.00, ANT1 και COSMOTE SPORT 2) στη Γαλλία στον πρώτο του αγώνα ως τροπαιούχος του Conference.

Ο Ολυμπιακός που προπονήθηκε με βροχερό καιρό την Τετάρτη είναι πολύ πιθανό να βρει βροχερό καιρό και σήμερα.

Αυτό θα είναι το πρώτο ματς στην Ευρώπη για τους Πειραιώτες στην πρεμιέρα της League Phase του Europa μετά την κατάκτηση του Conference με το 1-0 με τη Φιορεντίνα.

Τα αγωνιστικά προβλήματα του Ολυμπιακού είναι γνωστά, με το τεχνικό επιτελείο να έχει σκεφτεί το 3-5-2 ή το 3-4-3 αλλά επί τάπητος να βρίσκεται και το 4-3-3.

Σε επίπεδο προσώπων πάντως υπάρχουν ορισμένα δεδομένα φαβορί ανεξαρτήτως διάταξης. Δηλαδή οι Τζολάκης, Ορτέγα, Κάρμο, Ντόι, Ροντινέι, Εσε, Τσικίνιο, Βέλντε και Ελ Καμπί.

Στο γήπεδο της Λυών θα είναι περίπου 1.500 φίλοι των Πειραιωτών και από τη Γαλλία και από την Ελλάδα και από άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Στο Groupama θα βρεθούν περίπου 25.000 φίλαθλοι ενώ λόγω τιμωρίας θα είναι κλειστό το νότιο και βόρειο τμήμα της εξέδρας του γηπέδου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos