Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2012 - Psts.gr
Σάββατο, 11 Αυγούστου 2012 01:00

Στο Μισεμό για την Αθανασία….

Μαύρη μέρα ξημέρωσε σήμερα για τη Νάουσα !! Σκληρά η μοίρα, φάνηκε τιμωρός για το συμπολίτη μας Δημήτρη Μίχα, που ηρωϊκά προσπάθησε να αποτρέψει ένοπλη ληστεία σήμερα το πρωί στο κατάστημα της Alpha Bank στη κεντρική πλατεία της Δημοτικής μας Κοινότητας.

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ

Άλλη μια συντονισμένη αιφνιδιαστική προσπάθεια πάταξης του υπαίθριου παραεμπορίου που "ανθεί" στον κεντρικό πεζόδρομο της Νάουσας, έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής 9/8.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άλλη μια συντονισμένη αιφνιδιαστική προσπάθεια πάταξης του υπαίθριου παραεμπορίου που "ανθεί" στον κεντρικό πεζόδρομο της Νάουσας, έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης 9/8

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2012 18:15

Πρωτοφανής ληστεία μετά φόνου στη Νάουσα

Σκηνικό τρόμου στήθηκε σήμερα το πρωί στη Νάουσα με πρωταγωνιστές τέσσερις αδίστακτους ληστές οι οποίοι εισέβαλαν οπλισμένοι

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Υστερα από το τραγικό συμβάν, που έλαβε χώρα πρωινές ώρες σήμερα στη Νάουσα Πάρου και είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία συμπολίτη μας κατά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρία περιστατικά εγκληματικότητας και παραβατικότητας στις Κυκλάδες τις τελευταίες μέρες, ανέδειξαν και πάλι τις επιπτώσεις και τις παρενέργειες μιας βαθιάς οικονομικής, κοινωνικής και ανθρωπιστικής κρίσης που περνά η ανθρωπότητα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννη Μαχαιρίδη εντάχθηκαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτης και Νήσων Αιγαίου δύο έργα για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στο Νότιο Αιγαίο, συνολικού προϋπολογισμού 2 εκ. €.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρά τις αντιρρήσεις των κυβερνητικών εταίρων και την αντίδραση της ΑΔΕΔΥ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκηνικό τρόμου στήθηκε σήμερα το πρωί στη Νάουσα με πρωταγωνιστές τέσσερις αδίστακτους ληστές οι οποίοι εισέβαλαν οπλισμένοι στην Αlpha Bank και πυροβόλησαν κατά την έξοδό τους σκοτώνοντας τελικά έναν συμπολίτη μας ο οποίος επιχείρησε να τους σταματήσει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2012 12:32

Πάρος: Τραγωδία στη Νάουσα της Πάρου

Σε εξέλιξη οι αστυνομικές έρευνες, σε συνεργασία με τις Λιμενικές Αρχές, για τον εντοπισμό δραστών ένοπλης ληστείας σε τράπεζα στην Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos