Σάββατο, 19 Ιουλίου 2014 - Psts.gr

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου και η ζωγράφος Μαρία Τζιροζίδου αυτό το καλοκαίρι σας προσκαλούν σε μια εικαστική περιπλάνηση. Από τις 12 Ιουλίου και μέχρι τις 10 Αυγούστου σε πέντε διαφορετικές τοποθεσίες διοργανώνουν δέκα δίωρες δημιουργικές συναντήσεις για μικρούς και μεγάλους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κέας, για αγνοούμενο 73χρονο, ο οποίος είχε μεταβεί με το Ε/Π-Α/Κ σκάφος "ΣΗΦΗΣ" Λ.Κ. 442, για διενέργεια αλιείας στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά του όρμου "ΟΤΖΙΑ" Κέας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 19 Ιουλίου 2014 13:32

Συλλήψεις σε Μύκονο και Μήλο

Στις 18-07-2014 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου ένας 65χρονος ημεδαπός

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Θα το λέω στην οικογένειά μου και στους φίλους μου στη Βόρεια Ντακότα ότι εργάζομαι στην Αθήνα και είναι σαν να βλέπω τα πρόσωπά τους. Δεν ξέρετε τι σημαίνει η λέξη "Αθήνα" για έναν Αμερικανό, πόσα μαγικά πράγματα ανακαλούνται αυτόματα στο μυαλό μας. Είναι υπέροχο».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Ο νόμος για την αξιολόγηση θα πρέπει να εφαρμοστεί όπως ψηφίστηκε», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος σχετικά με την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων, μιλώντας το Σάββατο στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το 20% των οφειλών επιχειρήσεων προς τις τράπεζες θεωρείται ότι προέρχεται από μη βιώσιμες εταιρείες. Αντιθέτως, το ένα τρίτο των επιχειρήσεων βρίσκεται σε απολύτως

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρά τα σημάδια «κόπωσης» που παρουσιάζει, η ελληνική αγορά κινητών τηλεφώνων θα παραμείνει και το 2014 πολύ μεγάλη σε τζίρο και πωλήσεις.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Δραματικά αυξήθηκε το βράδυ της Παρασκευής προς το Σάββατο ο αριθμός των θυμάτων στη Λωρίδα της Γάζας καθώς οι ισραηλινές δυνάμεις ενέτειναν τη χερσαία επίθεση που έχουν ξεκινήσει από το μεσημέρι της Πέμπτης, αμέσως

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ενός λεπτού σιγή τήρησαν χθες τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για τα θύματα από τη συντριβή του μαλαισιανού αεροσκάφους στην Ανατολική Ουκρανία, ζητώντας ταυτόχρονα
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες του psts.gr, ανδροκρατία θα επικρατήσει στους επικεφαλής των νομικών προσώπων του Δήμου Πάρου από τον προσεχή Σεπτέμβριο όπου και θα αναλάβει καθήκοντα η νέα Δημοτική Αρχή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos