Σάββατο, 23 Μαϊος 2015 - Psts.gr

Σε μια από τις πιο όμορφες εποχές του χρόνου για την Πάρο, λίγο πριν τον τουριστικό «κατακλυσμό», η παριανή φύση ξυπνά από τη χειμερινή απραξία και η αγροτική παραδοσιακή ζωή ετοιμάζεται να συλλέξει τον καρπό του μόχθου της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα αριθμητικά στοιχεία των διακομιδών ασθενών συμπολιτών μας, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης και διακομίσθηκαν από την Πάρο, είναι από μόνα τους σοκαριστικά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 23 Μαϊος 2015 17:53

Hellenic Match Racing Tour Πάρος 1η ημέρα

Συνεπές στο ραντεβού του με το κοινό της Πάρου, το Hellenic Match Racing Tour, έπιασε και φέτος λιμάνι στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων! Ο δεύτερος αγώνας της σειράς, ξεκίνησε σήμερα στην Παροικιά με τη συμμετοχή των οκτώ κορυφαίων Ελληνικών ομάδων στο Match Race.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ο Ιερός Ενοριακός Ναός του Αγίου Γεωργίου των καθολικών στη Νάουσα (Πίσω από το ΚΕΠ, στο λιμανάκι), είναι πλέον επισκέψιμος στο κοινό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Παρασκευή 22 Μαΐου 2015 Συνεδρίασε η Επιτροπή Τουρισμού και Ανάπτυξης. Εκτός από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης συζητήθηκαν επίσης οργανωτικά θέματα που απασχολούν την Επιτροπή και που έχουν ως στόχο την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχικότητα και αποτελεσματικότητα του οργάνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα «ΚΑΛΟΥΔΑ» την 26η του μηνός Μαΐου του έτους 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 16:30, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση εντός και εκτός συνόρων εξαπέλυσε ο κ. Αλ. Τσίπρας, κατά την ομιλία του το μεσημέρι του Σαββάτου στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατηγορηματικός ότι η 13η σύνταξη θα δοθεί εντός του 2015, αφού η κυβέρνηση έχει επιτύχει τον στόχο για χαμηλά πρωτογενή πλεονάσματα, εμφανίστηκε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Δημήτρης Στρατούλης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ας δούμε την πόλη σαν ένα απέραντο πάλκο. Ας υποθέσουμε ότι οι κάτοικοι είναι περφόρμερ και τα κτίρια, οι χώροι, είναι –τι άλλο;– το σκηνικό. Ας υποθέσουμε ότι όσοι πηγαινοέρχονται στην πόλη δεν είναι οι «χρήστες» της, αλλά ηθοποιοί που παίζουν σχεδόν κατά το δοκούν.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στις κάλπες προσέρχονται αύριο οι Ισπανοί προκειμένου να αναδείξουν τις νέες τοπικές κυβερνήσεις στις 13 από τις 17 αυτόνομες περιφέρειες και τους νέους δημοτικούς άρχοντες, σε μια αναμέτρηση το αποτέλεσμα της οποίας θα δώσει χρήσιμες απαντήσεις για το μέλλον της χώρας γενικότερα και ειδικότερα για το μέλλον του κυβερνώντος Λαϊκού Κόμματος, εν όψει των βουλευτικών εκλογών που αναμένεται να διεξαχθούν μέχρι τον Δεκέμβριο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos