Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Μυκόνου στο λιμένα Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 28χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο αλλά ελληνικό... τις διακομιδές και την παροχή των πρώτων βοηθειών κάνουν ιερείς, δήμαρχοι, δημοτικοί υπάλληλοι, αστυνομικοί και πολίτες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι πιο ιδεώδες υπάρχει για τους λάτρεις του θαλάσσιου αθλητισμού από την απόλυτα μαγευτική εμπειρία επίδοσης στο αγαπημένο τους θαλάσσιο σπορ στα υπέροχα, καταγάλανα νερά της Πάρου;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρισκόμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η Σίφνος μας από την 1η Ιουνίου 2017 απέκτησε ένα νέο, υπερσύγχρονο ασθενοφόρο το οποίο θα εξυπηρετεί τις ανάγκες του Περιφερειακού μας Ιατρείου, ένα ασθενοφόρο 4X4 τύπου Mercedes, το οποίο έγινε δωρεά από τον κ. Αντώνη Αργύρη & τη σύζυγό του κα Βασιλική Καββαθά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξιχνιάστηκαν μετά από πολύμηνη αστυνομική έρευνα (6) περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν στη Μύκονο τον Ιούλιο του 2016

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Κυριακή 2 Απριλίου, κορυφώθηκε η μεγαλύτερη ταυτόχρονη Εθελοντική Δράση της χώρας, η Πανελλήνια Εθελοντική Εκστρατεία “Let’s Do It Greece 2017!”.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε στη Σύρο την εκδήλωση της ΕΥΔ Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο της επικοινωνιακής καμπάνιας “Europe In My Region”.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χθες, Τετάρτη 21 Ιουνίου, συνεδρίασε το Υπουργικό Συμβούλιο, όπου ο Πρωθυπουργός ανέλυσε τα πλεονεκτήματα της συμφωνίας για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης του μνημονίου της πρώτης φορά αριστεράς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το καρπούζι, Citrullus lanatus, όπως είναι η επίσημη ονομασία του, ανήκει στην οικογένεια των βοτάνων Curcurbitaceae και είναι "ξαδέρφια" με το αγγούρι και την κολοκύθα. Υπάρχει από το 2.500 π.Χ και πράγματι αποτελείται από 92% νερό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πάρου σε έκτακτη συνεδρίασή του στις 20-06-2017 αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος στήριξης στους συμβασιούχους εργαζόμενους στην καθαριότητα του Δήμου Πάρου:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos