Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020 - Psts.gr

Η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε το βράδυ της Τετάρτης (11/03) ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη, και εξήγησε τι ακριβώς της συμβαίνει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο κορονοϊός χτύπησε και την Κρήτη σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews που κάνει λόγο για επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτες εικόνες έζησαν όσοι νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης 11 Μαρτίου βρέθηκαν στο λιμάνι της Ραφήνας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε διακοπή συνεργασίας με τα ηλεκτρονικά φαρμακεία και τα καταστήματα που ανατίμησαν υπερβολικά τιμές σε προϊόντα με αφορμή τον κορονοϊό προχωρά η Skroutz

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι καταναλωτές στην Ελλάδα στοχεύουν σε συγκεκριμένα προϊόντα μακράς διάρκειας - Τι κατάσταση επικρατεί στην Ιταλία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά την υπουργική απόφαση για την αναστολή λειτουργίας των δημόσιων και ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων ως έκτακτο μέτρο πρόληψης, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την διακοπή των μαθημάτων όλων των χορευτικών και θεατρικών τμημάτων καθώς και την αναβολή της προγραμματισμένης χοροεσπερίδας της 22ας Μαρτίου 2020.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Δήμος Πάρου βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τους αρμόδιους κρατικούς φορείς και συνδράμει στο έργο του Υπουργείου Υγείας, εφαρμόζοντας πιστά τα μέτρα που ανακοινώνονται στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εξάπλωσης της επιδημίας του κορονοϊού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποφασίστηκε η ματαίωση των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου σε ολόκληρη χώρα, στο πλαίσιο των μέτρων ανάσχεσης της εξάπλωσης του COVID - 19

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα επεισόδια στον Εβρο στα ελληνοτουρκικά σύνορα, καθώς η Tουρκία κλιμακώνει και μάλιστα «ποιοτικά» τις προκλήσεις προς την ελληνική πλευρά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς καλεί όλους τους δημότες, κατοίκους και επισκέπτες του νησιού μας να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία που διοργανώνει η Μυκονιάτικη Αλληλεγγύη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos