Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020 - Psts.gr

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με μήνυμά του στα social media ενημέρωσε πως θα δώσει 100.000 δολάρια σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη μετά την αναβολή του ΝΒΑ λόγω κορωνοϊού.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Την Πέμπτη 12 Μαρτίου, στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Φίλιππος Φόρτωμας, στην ομιλία του, κατά τη συζήτηση για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής: «Εκσυγχρονισμός θεσμικού πλαισίου για τις θαλάσσιες ενδομεταφορές» αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα που εισάγει αυτό, και συγκεκριμένα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελληνική Ένωση Τραπεζών ανακοίνωσε ότι συνεχίζεται κανονικά η λειτουργία των τραπεζικών καταστημάτων, όπως και το σύνολο των δραστηριοτήτων του τραπεζικού τομέα, και μεταξύ αυτών και η τροφοδοσία των ΑΤΜ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε έκτακτη σύσκεψη του Δήμου Πάρου με τους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς υγείας στο νησί, η οποία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 13 Μαρτίου στην αίθουσα του Δ.Σ, ελήφθησαν αποφάσεις σχετικά με το πλαίσιο οργάνωσης και δράσης στην περίπτωση ενδεχόμενης εμφάνισης κρούσματος κωρονοϊού στην Πάρο προκειμένου να διαφυλαχθεί η δημόσια υγεία στο νησί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα μαντάτα από τα συστήματα κρατήσεων δεν φαίνεται να είναι καλά και ήδη οι εταιρείες εξετάζουν, ως plan B, να λειτουργήσουν με πρόγραμμα χειμερινών δρομολογίων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Με τον κορωνοϊό να είναι σε παγκόσμιο ζενίθ, το αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) εξέδωσε λίστα με τα βασικά σημεία που οφείλουν όλοι να τσεκάρουν ότι τα έχουν κάνει, προτού απομονωθούν στο σπίτι για να περιορίζουν τον κίνδυνο ασθένειας και εξάπλωσης.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αδειάζουν τα ράφια των super markets στο νησί της Πάρου από είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε πως κήρυξε τη χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης εξαιτίας του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 10 Μαρτίου εκδόσαμε δελτίο τύπου για το ζήτημα της αντιμετώπισης του κορονοϊού καλώντας τον παριανό λαό να επιδείξει ψυχραιμία και τη Δημοτική Αρχή να αναλάβει άμεσα την πρωτοβουλία σύσκεψης όλων των εμπλεκομένων φορέων με στόχο την πιο αποτελεσματική

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι πριν λίγο, πολίτης που βρισκόταν στο νοσοκομείο Πύργου, καθώς είναι νεφροπαθής, και παρουσίαζε συμπτώματα κορωνοϊού (υψηλό πυρετό), σηκώθηκε και έφυγε πριν γίνει το σχετικό διαγνωστικό τεστ!!!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 6

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos