Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 - Psts.gr

Ο τελευταίος φθινοπωρινός μήνας του έτους, ο Νοέμβριος, δεν επιφύλασσε εκπλήξεις αναφορικά με την αυξητική τάση της κίνησης που παρατηρήθηκε κατά την καλοκαιρινή σεζόν, και συνεχίστηκε κατά τους δύο πρώτους φθινοπωρινούς μήνες στην Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρεμιέρα έκανε στο Θέατρο Ήβη η πολυαναμενόμενη παράσταση «Η πιο φάλτσα σοπράνο που πέρασε απ’ τη γη» με τους Κατερίνα Βρανά και Γιώργο Καπουτζίδη την Κυριακή το βράδυ σε ένα κατάμεστο Θέατρο Ήβη, που αποθέωσε τους δυο πρωταγωνιστές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Ιταλία καταγράφηκαν 15.085 περιστατικά κορονοϊού και 103 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους. Από την αρχή της πανδημίας, στη χώρα οι μολύνσεις είναι 5.043.620, με 133.931 θανάτους.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τις ψήφους της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ «πέρασε» από την Ολομέλεια της Βουλής η τροπολογία που προβλέπει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των ατόμων άνω των 60 ετών και «πρόστιμο» 100 ευρώ σε όσους δεν συμμορφωθούν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καθησυχαστικές είναι οι πρώτες εκτιμήσεις από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, σχετικά με τη μετάλλαξη Όμικρον, καθώς όπως φαίνεται τα υπάρχοντα εμβόλια μπορούν να την αντιμετωπίσουν, ενώ τα συμπτώματα όσων έχουν ήδη ασθενήσει χαρακτηρίζονται ως «ήπια».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεταξύ των καλύτερων 10 νησιών της Ευρώπης για διακοπές, βρίσκονται 6 νησιά της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και η Πάρος!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας εισηγείται ότι όλοι – και οι εργαζόμενοι και οι επισκέπτες – να πρέπει να είναι εμβολιασμένοι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή των νέων κρουσμάτων του 24ώρου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η 38χρονη κόρη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη, προσπαθούσε επί χρόνια να αποκτήσει παιδί και έτρεμε στην ιδέα να συμβεί κάτι στην πολυπόθητη εγκυμοσύνη της

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 6.196, εκ των οποίων 3 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos