Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 - Psts.gr

Οι τυχεροί αριθμοί στη κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 1, 26, 36, 39, 41 και Tζόκερ ο αριθμός 18.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ήταν αρχές της εβδομάδας όταν σφοδροί νοτιάδες εντάσεως έως 9 μποφόρ, έπνεαν στην Πάρο σαρώνοντας στο πέρασμά τους ότι έβρισκαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ομιλία του βουλευτή στην Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής με θέμα Αυτοδιοίκηση και Περιφερειακή Ανάπτυξη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Αμοργού συμμετέχοντας στους εορτασμούς των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση παρουσιάζει το Σαββατοκύριακο 4&5 Δεκεμβρίου 2021 την μουσική- αφηγηματική παράσταση « Η Ανάσταση ενός Λαού».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Η φιλοσοφία μας είναι θα είμαστε ανοιχτοί, ούτε γενικά ούτε τοπικά lockdown. Δεν θα υπάρξουν υπέρμετροι περιορισμοί για όσους είναι εμβολιασμένοι και για τους ανεμβολίαστους δεν θα υπάρξει αποκλεισμός», τόνισε ο υπουργός Υγείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για μεγάλη αύξηση της καταγραφής των κρουσμάτων την επόμενη εβδομάδα, που όμως δεν πρέπει να ανησυχήσει τον κόσμο έκανε λόγο η Βάνα Παπαευαγγέλου. Απάντησε σχετικά με την πίεση στις ΜΕΘ της Βόρειας Ελλάδας η Μίνα Γκάγκα, που έδωσε και... συγχαρητήρια στο πρώτο κρούσμα της μετάλλαξης Όμικρον στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το τέλος του πρώτου γύρου της Α φάσης του πρωταθλήματος Κυκλάδων βρίσκει την ΑΕ Πάρου θρονιασμένη στην πρώτη θέση με 13 βαθμούς σε 5 αγώνες, με μία μόλις βαθμολογική απώλεια το 0-0 στη Μήλο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ηαναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τον κορονοϊό, ανέφερε ότι η μετάλλαξη Όμικρον καλύπτεται από το εμβόλιο, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις που έχουν οι επιστήμονες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα 6 από τα 8 ματς της φάσης των 16 του κυπέλλου Ελλάδας διεξήχθησαν και στις 21/12 θα γίνουν οι επαναληπτικοί.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δείτε αναλυτικά την κατανομή των κρουσμάτων ανά περιφέρεια:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos