Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021 - Psts.gr

Δείτε αναλυτικά την κατανομή των νέων κρουσμάτων ανά περιφέρεια:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προειδοποίηση προς του ανεμβολίαστους απευθύνει ο καθηγητής Φαρμακολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης Αχιλλέας Γραβάνης σημειώνοντας ότι το 4ο κύμα της Πανδημίας το φθινόπωρο θα τους αφορά σχεδόν αποκλειστικά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα πως τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 209, εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στα Λιμανάκια στη Βουλιαγμένη με τον οδηγό να γλυτώνει με ελαφρά τραύματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), εκφράζει τα συλλυπητήρια της στους οικείους των δύο επιβαινόντων που έχασαν τη ζωή τους στο αεροπορικό δυστύχημα στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου Ηλείας στο χωριό Χαριά τη Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκαλυπτικά είναι τα επίσημα στοιχεία του Λιμεναρχείου για τις από λιμένος αφίξεις στην Πάρο κατά το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος το οποίο αποτελεί παραδοσιακά και το πρώτο crash test των αρχών του καλοκαιρού, αναφορικά με τις επερχόμενες τουριστικές εισροές στην high season Ιουλίου – Αυγούστου που θα ακολουθήσουν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δροσερό και απολαυστικό γλυκό ψυγείου με κρεμώδες γιαούρτι και ζουμερά κεράσια, ό,τι πρέπει για την εποχή. Η καρύδα του δίνει μια εξωτική νότα.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Από τότε που μπήκε στη ζωή μας το instagram μπορούμε να έχουμε πρόσβαση όχι μόνο στις ζωές των celebrities αλλά και σε χορταστικά close

Κατηγορία LIFESTYLE

Ο πιλότος ήταν δάσκαλος στην Αμαλιάδα, παντρεμένος με δύο παιδιά 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία τελέστηκε στον Ι.Ν. Αγ. Τριάδας Λευκών το πρωί της Δευτέρας 21 Ιουνίου, ανήμερα της εορτής του Αγ. Πνεύματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos