Κυριακή, 05 Σεπτεμβρίου 2021 - Psts.gr

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την κάλυψη 2.090 θέσεων ειδικών κατηγοριών στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες νοσηλεύεται εκτός κινδύνου - Δεν αποκλείεται να είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών - Το περιστατικό σημειώθηκε σε ώρα αιχμής μπροστά σε δεκάδες πολίτες ακόμη και παιδιά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε ο κρίσιμος αγώνας της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου των ανδρών στην Πριστίνα με αντίπαλο το Κόσοβο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022. Η εθνική μας ομάδα ήθελε μόνο νίκη για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση, αλλά δεν τα κατάφερε. Η εθνική μας άνοιξε το σκορ στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου με πλασέ του Δουβίκα μετά από ασίστ του Μπακασέτα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 3, 44, 16, 28, 32 και τζόκερ ο αριθμός 1.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τα μαϊμού πιστοποιητικά εμβολιασμού – Πιθανή η άσκηση ποινικών διώξεων και στους εικονικά εμβολιασθέντες - Άφαντη η υπάλληλος που φέρεται ως πρωταγωνίστρια του σκανδάλου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο Πασαλιμάνι, στην Ακτή Μητσοπούλου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άνθρωποι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Κύπριος πρώην Επίτροπος Ανθρωπιστικής βοήθειας και διαχείρισης κρίσεων Χρήστος Στυλιανίδης, με κεντροαριστερό παρελθόν, και ο πρώην αρχηγός ΓΕΑ Ευάγγελος Τουρνάς, με 4.000 ώρες πτήσης στην καρριέρα του, θα είναι το «δίδυμο» στο νεοσύστατο υπουργείο - Στις 11:30 αύριο το πρωί οι ανακοινώσεις

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριακή, 05 Σεπτεμβρίου 2021 18:05

Εντυπωσιακές εικόνες από το Athens Flying Week

Εντυπωσιακό θέαμα από τις εναέριες «χορογραφίες» σπουδαίων αεροπορικών δυνάμεων απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στην 114 Πτέρυγα Μάχης, στην Τανάγρα. Στο πλαίσιο της Athens Flying Week, η δύναμη του ελληνικού F-16 «Ζευς» γοήτευσε τους θεατές, ενώ συγκίνηση προκάλεσε η πτήση του θρυλικού «Spitfire», ηλικίας 75 ετών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά η κατανομή των κρουσμάτων ανά περιφέρεια όπως τα δημοσιοποίησε ο ΕΟΔΥ:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.291 , εκ των οποίων 22 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos