Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 - Psts.gr

Ο Κλέων Γρηγοριάδης έπεσε θύμα της τεχνολογίας, αφού άρχισε να γδύνεται σε ζωντανή σύνδεση και μάλιστα εν μέσω τηλεδιάσκεψης στη Βουλή με το θέμα να είναι η δημοτική Αστυνομία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατά 6.614.416 δολάρια... μεγάλωσε ο λογαριασμός του Στέφανου Τσιτσιπά από τα χρηματικά έπαθλα που κατέκτησε μέσα στο 2022, ενώ πλουσιότερη κατά 2.481.419 δολάρια έγινε η Μαρία Σάκκαρη το ίδιο χρονικό διάστημα.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Η Μπέσσυ Μάλφα, ο Κώστας Καζανάς, η ΦωφώΝτεμίρη, ο Μιχάλης Μαρκάτης, η ΤζούλιΤσόλκα και ο Κωνσταντίνος Μουταφτσής θα συναντιούνται από τοΣάββατο 10Δεκεμβρίου στη σκηνή του Σύγχρονου Θεάτρου για κάτι… Άκρως Συμπαντικό!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τον περασμένο Μάρτιο ο Έλληνας μπασκετμπολίστας της Αρμάνι Μιλάνο, βρέθηκε θετικός σε απαγορευτική ουσία.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Με αφορμή τη μη κάλυψη των εξόδων μετακίνησης του Γ.Γ του Δήμου Χρ. Λεμονή,από το Παρίσι που θα βρισκόταν για προσωπική του υπόθεση, στο Λονδίνο για υπόθεση του Δήμου, διατυπώθηκε η παραπάνω ερώτηση, υπονοώντας ότι κάποιοι υπάλληλοι έχουν κάνει «μαγαζί»τους το Δήμοκαι υπονομεύουν τις διαθέσεις της δημοτικής αρχής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην αποστολή πολυμηχανημάτων στα Δημοτικά Σχολεία της Ανάφης, της Θηρασιάς, της Σικίνου, της Φολεγάνδρου και της Κιμώλου προέβη ο Βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο και τη στήριξή του στις τοπικές κοινωνίες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ανακοίνωσε την επέκταση του Μεταφορικού Ισοδύναμου για τα καύσιμα σε 17 μικρά νησιά σε συνέχεια των ενεργειών για τον εξορθολογισμό του μέτρου και την περαιτέρω αναβάθμιση του. Ειδικότερα, ανακοινώθηκε η εφαρμογή σε 17 μικρά νησιά, δύο εκ των οποίων είναι η Δονούσα και η Ηρακλειά. Η έναρξη της εφαρμογής αυτής εκκινεί στις 07/12/2022 όπως προβλέπεται στο ΦΕΚ Β' 5657/07/11/2022.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θερμή ατμόσφαιρα Χριστουγεννιάτικου πνεύματος θα βιώσει η Μάρπησσα για δέκα περίπου ημέρες, καθώς από τις 18 έως τις 26 Δεκεμβρίου σε αυτό το γραφικότατο χωριό της Πάρου θα λάβουν χώρα όμορφες γιορτινές εκδηλώσεις που θα δώσουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση των υπουργών Ανάπτυξης και Εργασίας για το νέο πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας για 3.900 ανέργους νέους ηλικίας έως 29 ετών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντός τους Δεκεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσουν οι προληπτικές δωρεάν εξετάσεις για το καρκίνο τραχήλου μήτρας που θα αφορούν 2.500.000 γυναίκες σε όλη τη χώρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos