Λ.Σ Πάρου: Ποιος επιτέλους διοικεί το Δήμο Πάρου;

08 Δεκεμβρίου 2022 00:48

Με αφορμή τη μη κάλυψη των εξόδων μετακίνησης του Γ.Γ του Δήμου Χρ. Λεμονή,από το Παρίσι που θα βρισκόταν για προσωπική του υπόθεση, στο Λονδίνο για υπόθεση του Δήμου, διατυπώθηκε η παραπάνω ερώτηση, υπονοώντας ότι κάποιοι υπάλληλοι έχουν κάνει «μαγαζί»τους το Δήμοκαι υπονομεύουν τις διαθέσεις της δημοτικής αρχής.

Έχουμε λοιπόν και λέμε:
1. Η σχετική απόφαση του ΔΣ πάρθηκε στις 18/11.
2. Καθαρογράφτηκε και ανέβηκε στη Διαύγεια 21/11.
3. Η Αποκεντρωμένη για έγκριση θέλει 30 ημέρες τουλάχιστον. Όποιος διαφωνεί να μας επιδείξει αποφάσεις της που έχουν παρθεί σε συντομότερο διάστημα.
4. Με απαραίτητη την προηγούμενη απόφαση η ανάληψη υποχρέωσης από την Οικονομική Υπηρεσία έπρεπε να έχει εκδοθεί 30/11 για να μπορεί ο Γ.Γ. να ταξιδεύσει 1/12 προς Λονδίνο.
Ποιος λοιπόν έχει την ευθύνη;
Αυτοί που από έλλειψη προγραμματισμού ήθελαν μια συγκεκριμένη διαδικασία 30 ημερών να ολοκληρωθεί μαγικά σε 8 ημέρες ή μια υπηρεσία αποδεκατισμένη από προσωπικό που δεν μπορούσε λόγω χρονικών περιθωρίων να κάνει κάτι και εν τέλει θέλουν να τις φορτώσουν την ευθύνη;
Η απάντηση λοιπόν είναι απλή:
Ο Παριανός λαός, έστω και με μικρή πλειοψηφία, έδωσε εντολή διοίκησης του νησιού στο Μ. Κωβαίο, αλλά η διοίκηση του αδυνατεί να αντιμετωπίσει ακόμα και τα πιο απλά.
Πάρος 7-7-22

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos