Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 - Psts.gr

Μεγάλη Πέμπτη, βραδιά κορύφωσης των Παθών του Κυρίου. Στις εκκλησιές αναγιγνώσκονται τα Δώδεκα Ευαγγέλια που περιγράφουν γεγονότα που κατά τους Ευαγγελιστές συνέβησαν πριν τη Σταύρωση: O Μυστικός Δείπνος, o Ιερός Νιπτήρας, η Υπερφυής Προσευχή και η προδοσία του Ιούδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 18:33

Πέθανε η ηθοποιός Ντίνα Σταθάτου

Έφυγε από τη ζωή στα 98 της χρόνια η ηθοποιός Ντίνα Σταθάτου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν θα μπορούσε κανείς να γιορτάσει ωραιότερα την Κυριακή του Πάσχα αν βρεθεί στην Πάρο, παρά μόνο στο παραθαλάσσιο Εστιατόριο «Mario By the Sea»!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθερος με εγγυοδοσία ύψους 20.000 ευρώ αφέθηκε μετά την απολογία του σήμερα στον ανακριτή, στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, ο Μπόρις Κλέιμαν, πρώην τερματοφύλακας του Βόλου, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό 17χρονης μαθήτριας από το Βέλγιο. Κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο Κλέιμαν φέρεται να αρνήθηκε ότι κακοποίησε σεξουαλικά την ανήλικη αναφέροντας πως είναι αθώος και πως ουδέποτε τέλεσε το αδίκημα του βιασμού ή κάποια άλλη πράξη βίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με στόχο την πρόληψη και την αντιμετώπιση αιφνίδιων καρδιακών επεισοδίων, ο Δήμος Πάρου τοποθέτησε φορητούς αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές (ΑΕΑ) σε κεντρικά σημεία των περιοχών Παροικίας, Αλυκής, Μάρπησσας, Μαρμάρων και Νάουσας (σε αθλητικούς χώρους, σχολειά κλπ).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο σημείο έχουν σπεύσει περιπολικό του Λιμεναρχείου Σύρου, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς και ιδιωτικά σκάφη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταρροή, φτάρνισμα, φαγούρα στα μάτια και ρινική συμφόρηση θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν και χωρίς τη συμβολή κάποιας φαρμακευτικής αγωγής. Δείτε τους φυσικούς τρόπους για την ανακούφιση των συμπτωμάτων της αλλεργικής ρινίτιδας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι αιτήσεις των εργοδοτών αφορούν σε συνολική περίοδο απασχόλησης έως 9 μήνες, ανά περίοδο 12 μηνών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι 4 ξεχωριστές «φυλές» των ταξιδιωτών του μέλλοντος με ορίζοντα το 2033, καταγράφονται σε έρευνα που πραγματοποίησε η Amadeus με δείγμα 10.000 τουριστών διεθνώς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου 2023 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Επαρχείο Νάξου και συνάντηση κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από τον Γενικό Γραμματέα Υποδοχής Αιτούντων Άσύλο κ.Μάνο Λογοθέτη, τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων κ.Ευάγγελο Κυριαζόπουλο και τον Διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου κ.Χρήστο Ροϊλό με τον Έπαρχο Νάξου, Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων κ.Μαργαρίτη Ιωάννη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos