Πάρος: Κυριακή του Πάσχα στο «Mario by the Sea» - «Γευθείτε» την παραδοσιακή παριανή φιλοξενία με υπέροχα πασχαλινά εδέσματα, μουσική και χορό!

13 Απριλίου 2023 18:00

Δεν θα μπορούσε κανείς να γιορτάσει ωραιότερα την Κυριακή του Πάσχα αν βρεθεί στην Πάρο, παρά μόνο στο παραθαλάσσιο Εστιατόριο «Mario By the Sea»!

Βρίσκεται στα Λιβάδια της Παροικίας και στον μαγευτικό κυκλαδίτικης τεχνοτροπίας χώρο του με τα τεράστια μπαλκόνια και τα παρτέρια που ευωδιάζουν παριανή φύση, μπορεί κανείς να γευθεί ανήμερα το Πάσχα πατροπαράδοτα ελληνικά εδέσματα της ημέρας, φτιαγμένα από φρέσκα ντόπια προϊόντα της Farma «Mario» που νοστιμίζονται από τον ήλιο, τη γη και τη θάλασσα του νησιού μοσχοβολώντας παριανή γαστρονομική παράδοση.

Με ειδυλλιακή απεριόριστη θέα στον κόλπο της Παροικίας και διάθεση αυθεντικής νησιώτικης φιλοξενίας, το «Mario by the Sea», σας περιμένει το Πάσχα μαζί με την παρέα σας για να γιορτάσετε απολαμβάνοντας γευστικά και γλεντώντας μοναδικά!

Με εξαιρετικό Dj που θα «απογειώσει» το κέφι με τις μουσικές επιλογές του, με χορό και διασκέδαση, το «Mario by the Sea» αποτελεί σίγουρα την top επιλογή της ημέρας για το πιο όμορφο, αξέχαστο, και το πιο γνήσια φιλόξενο ελληνικό Πάσχα στο νησί της Πάρου!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos