Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 - Psts.gr

Στις 4,4 μονάδες βρίσκεται η διαφορά της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με το δεύτερο «γκάλοπ των γκάλοπ» της ΕΡΤ, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στο Κέντρο» με τον Γιώργο Κουβαρά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι: 8, 11, 13, 15, 18 και αριθμός τζόκερ το 5.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Πλάνγκο, ένας πίθηκος λαγκούρ με εντυπωσιακό φωτεινό πορτοκαλί τρίχωμα, διασώθηκε από το Ίδρυμα Φίλων Άγριας Ζωής της Ταϊλάνδης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες του psts.gr, σε δυναμική τροχιά τουριστικών εισροών κινείται η Πάρος ενόψει της επερχόμενης τουριστικής σεζόν, μιας και η «πρόβα τζενεράλε» του φετινού Πάσχα έγινε με αφίξεις επισκεπτών που ξεπερνούν τις αφίξεις του 2022!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 20:46

Το νέο προεκλογικό σποτ της ΝΔ

«Σταθερά. Ακόμη πιο τολμηρά», τονίζει στο νέο σποτ της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά το πασχαλινό τραπέζι, είναι πολύ πιθανό να σας έχουν περισσέψει αρκετά βραστά αυγά -τσουγκρισμένα η και μη. Μια εύκολη συνταγή για να εκμεταλλευτείτε τα αυγά του Πάσχα.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ανακοίνωση σχετικά με τις καταγγελίες σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη εξέδωσαν οι τρεις δικηγόροι του όπου αναφέρουν πώς είναι αθώος και ενημερώθηκε μόλις την Μεγάλη Παρασκευή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πεθάνε σε ηλικία 75 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο o επιχειρηματίας Θεόδωρος Χαραγκιώνης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για να «πιάσει δουλειά» ο Μετροπόντικας που θα «σκάψει» την Αθήνα για την υλοποίηση της Γραμμής 4 του Μετρό. Σήμερα στο εργοτάξιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δέσποινα Γερουλάνου: Πέθανε η μεγάλη κυρία του Μουσείου Μπενάκη σε ηλικία 75 ετών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos