Σπάνιο πορτοκαλί μωρό πίθηκος βρέθηκε εγκαταλελειμμένο

18 Απριλίου 2023 21:58

Ο Πλάνγκο, ένας πίθηκος λαγκούρ με εντυπωσιακό φωτεινό πορτοκαλί τρίχωμα, διασώθηκε από το Ίδρυμα Φίλων Άγριας Ζωής της Ταϊλάνδης.

Το φωτεινό πορτοκαλί πιθηκάκι που ήταν λιγότερο από ενός μήνα όταν βρέθηκε, βρέθηκε μόνος του σε μια φυτεία καουτσούκ στην επαρχία Prachuap Khiri Khan της Ταϊλάνδης, όπως αναφέρει το ίδρυμα Φίλων της Άγριας Ζωής της Ταϊλάνδης (WWFT).

Τ μωρό λανγκούρ είναι πλέον ασφαλές και αναμένεται να ανακάμψει πλήρως. Νέες φωτογραφίες του μικρού πιθήκου δείχνουν το ζώο να ετοιμάζεται για το νέο του σπίτι στο κέντρο διάσωσης. Ο Πλάνγκο, το φωτεινό πορτοκαλί πιθηκάκι που ήταν λιγότερο από ενός μήνα όταν βρέθηκε, ανακαλύφθηκε μόνος του σε μια φυτεία καουτσούκ στην επαρχία Prachuap Khiri Khan της Ταϊλάνδης, όπως αναφέρει το ίδρυμα.

 Το WWFT πιστεύει ότι η μικρή μαϊμού εγκαταλείφθηκε από την οικογένειά της, η οποία φοβήθηκε να επιστρέψει στον χώρο της φυτείας. Τον Πλάνγκο εντόπισε ένας ντόπιος αγρότης, ο οποίος κάλεσε ένα κοντινό κέντρο διάσωσης άγριων ζώων για βοήθεια.

Σπάνιο πορτοκαλί μωρό μαϊμού βρέθηκε εγκαταλελειμμένο

mypet.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos