Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024 - Psts.gr

Σύμφωνα με το forbes.com που επικαλείται το περιοδικό Forbes, το νησί της Πάρου βρίσκεται μεταξύ των 3 κορυφαίων καλοκαιρινών προορισμών στον κόσμο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι το απόλυτο γαστρονομικό «όνειρο» που βρίσκεται στο ειδυλλιακό λιμανάκι της Νάουσας μέσα σε φυσικό σκηνικό που μοιάζει με καρτ – ποστάλ.  

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024 19:22

Θ. Μαρινόπουλος: Το μήνυμα δεν... ήρθε

Απ΄ότι φαίνεται ξεκάθαρα μετά τις ευρωεκλογές , το κύριο χαρακτηριστικό στο ΠΑΣΟΚ αλλά και στην ευρωπαϊκή κεντροαριστερά είναι η εσωστρέφεια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ισχυρές βάσεις για το επόμενο άλμα ανάπτυξης έβαλε ο Δήμος Αριστοτέλη, με τη Σύμβαση Παροχής Υπηρεσιών που υπέγραψαν ο Δήμαρχος κ. Στέλιος Βαλιάνος και η Επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού της εταιρείας “Ελληνικά Υδατοδρόμια”κ. Μαρία Τόκτωρ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 21-06-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 34χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πέραν του ωραρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της υπουργού Τουρισμού κας Όλγας Κεφαλογιάννη στην ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Μάρκος Εμμ. Καφούρος στις 25/5, με θέμα την ενίσχυση της ΠΥΤ Κυκλάδων με ανθρώπινο δυναμικό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τετάρτη 26-06-2024 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε χθες στη Ρόδο η 3η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Περιφερειακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο» 2021-2027 – Απολογιστική εκδήλωση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Νοτίου Αιγαίου 2014-2020

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια έχουν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το διδακτικό έτος 2023-2024, προκειμένου να επιστρέψουν στον τόπο μόνιμης διαμονής τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας 55χρονος έχασε τη ζωή του στη φωτιά στην Ηλεία, όπου έχει ζητηθεί η εκκένωση πολλών οικισμών, καθώς η πυρκαγιά έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos