5 χρόνια περιμένουν στην Τήνο για να ολοκληρωθεί το λιμάνι τους

02 Μαϊος 2014 17:00
10009 φορές

Στα πολυσέλιδα, πολυτελή και πολυδάπανα φυλλάδια που άρχισε να διανέμει η παράταξη του κου Μαχαιρίδη – πέρα από τις ανακρίβειες, τα λάθη και τις παραλήψεις

για τα οποία θα επανέλθουμε και θα τα αναλύσουμε διεξοδικά – απουσιάζουν εσκεμμένα τα ΛΑΘΗ  και οι ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ της απερχόμενης Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου.

Επειδή ο κ. Μαχαιρίδης και οι συνεργάτες του έχουν «ασθενή» μνήμη και επειδή ο λαός μας «δεν τρώει κουτόχορτο», τους θυμίζουμε τις ατελείωτες, ανεκπλήρωτες υποσχέσεις τους και τα ημιτελή έργα στην περιοχή μας.  Είναι οι βασικές αιτίες που ακυρώνουν την πολυδάπανη «επικοινωνιακή καταιγίδα» και την εικονική πραγματικότητα που επιχειρεί να  «πλασάρει» η απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή.

Δυστυχώς για αυτούς δεν πείθουν ούτε τον εαυτό τους.

Αρχίζουμε λοιπόν....

Σε πρόσφατη περιοδεία του, ο κ.Χαρ.Κόκκινος στην Τήνο και συνομιλώντας με τους πολίτες εισέπραξε την οργή και την αγανάκτησή τους για  την αδιαφορία της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου για τη μη υλοποίηση του λιμενικού έργου στη Χώρα Τήνου. Το έργο ξεκίνησε το 2009, παραμένει ημιτελές πέντε (5) ολόκληρα χρόνια και εγκυμονεί κίνδυνο σύγκρουσης (όταν μάλιστα υπάρχει θαλασσοταραχή) για τα εισερχόμενα καράβια. Παρά τις υποσχέσεις του κ.Μαχαιρίδη στο Περιφερειακό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στην Τήνο τον Ιούλιο του 2012 , η κατάσταση παραμένει τελματωμένη.

Φτάσαμε στον Μάιο του 2014 και η κατάσταση παραμένει ΤΡΑΓΙΚΗ! Και  ΙΔΙΑ!

Και επειδή μια εικόνα  αξίζει όσο χίλιες λέξεις, τα συμπεράσματα δικά σας......και «κόλαφος» για τον κ.Μαχαιρίδη.

Χαράλαμπος Κόκκινος

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 05:10
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Parianotypos.gr

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Ιστότοπος: http://www.themewinter.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos