Περιοδεία Γιώργου Χατζημάρκου την Πρωτομαγιά σε δημοτικά Διαμερίσματα της Ρόδου

02 Μαϊος 2014 17:06
10469 φορές

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, επικεφαλής της περιφερειακής κίνησης «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ» , συνοδευόμενος από τον υποψήφιο

 χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπο Κόκκινο και στελέχη και υποψηφίους του συνδυασμού, περιόδευσε την Πρωτομαγιά σε Δ.Δ της Ρόδου.

Συγκεκριμένα επισκέφθηκαν τα Δ.Δ. Μαριτσών, Κοσκινού, Καλυθιών και Παστίδας, και συμμετείχαν στις εκδηλώσεις που διοργάνωσαν οι πολιτιστικοί σύλλογοι για την πρωτομαγιά.

Στις συναντήσεις που είχε με τους πολίτες ο Γ.Χατζημάρκος έγινε δεκτός με ενθουσιασμό και καταγράφηκε για μια ακόμη φορά η αυξανόμενη δυναμική του λαϊκού αιτήματος για αλλαγή και ανανέωση στην ηγεσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Οι πολίτες της Ρόδου – όπως και οι υπόλοιποι κάτοικοι των νησιών του Ν. Αιγαίου – τα τελευταία χρόνια βίωσαν την εγκατάλειψη και την αδιαφορία από την περιφερειακή  αρχή Νοτίου Αιγαίου.

Η απουσία ολοκληρωμένου αναπτυξιακού σχεδίου, τα επικίνδυνα για την ίδια τους τη ζωή ημιτελή και καθυστερημένα στην υλοποίησή τους έργα (βλ. Εθνική Οδό Ρόδου – Λίνδου) αλλά και το γεγονός ότι η απερχόμενη περιφερειακή αρχή «κούρασε» με την πολιτική των ανεκπλήρωτων υποσχέσεων και των ανεδαφικών δημοσίων σχέσεων είναι βασικοί λόγοι υποβάθμισης της ζωής των νησιωτών μας.

Η πορεία του περιφερειακού συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ» συνεχίζεται αταλάντευτη, ασυμβίβαστη και νικηφόρα με σύμμαχο την κοινωνία!

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 05:10
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Parianotypos.gr

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Ιστότοπος: http://www.themewinter.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos