×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013 - Psts.gr

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου - Αντιπάρου προσκαλεί όλα τα μέλη του στη χειμερινή Αιμοδοσία, που θα πραγματοποιηθεί από το συνεργείο αιμοληψίας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγώνα ποδοσφαίρου με την τοπική ομάδα για την ανάδειξη των προβλημάτων των αθλητικών υποδομών στην Πάρο, έδωσε στις αρχές Οκτωβρίου ομάδα του ΠΣΑΤ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου καλεί σε συνάντηση συντονισμού τους εκπροσώπους των συλλόγων που συμμετέχουν στο συντονιστικό για την υγεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013 22:29

Διακομιδή 77χρονου από Πάρο για Σύρο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την άρση ασυλίας των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Γερμενή, Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Στάθη Μπούκουρα, για τους οποίους οι ανακριτές ζητούν να παραπεμφθούν για συμμετοχή και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης με στόχο την προσβολή του πολιτεύματος αποφάσισε να εισηγηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής η αρμόδια Επιτροπή Δεοντολογίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτή την ώρα, στις 18:00, με «άρωμα» Πάρου, ανεβαίνει η πρώτη θεατρική παράσταση στο πλαίσιο της 25ης Συνάντησης Θεατρικών Θιάσων Αιγαίου στη Σύρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η «Κίνηση Ενεργών Πολιτών Πάρου», σε σημερινή της ανακοίνωση, αναφέρεται στην εγκατάλειψη του πληρώματος «ΠΗΝΕΛΟΠΗ Α» και στις «απάνθρωπες» και «παράνομες» πρακτικές του Εφοπλιστή Αγούδημου. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με ερώτησή τους προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου αναδεικνύουν το πρόβλημα με την εγκατάλειψη του πληρώματος του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου "ΠΗΝΕΛΟΠΗ Α"

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποινή τεσσάρων χρόνων φυλάκισης επέβαλε σήμερα το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αιγαίου στη Σύρο στην εκπαιδευτικό Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυριακή Τσιγώνια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας μαθητικός διαγωνισμός παραμυθιού και βίντεο για τα σχολεία της Λέσβου και της Πάρου από την WWF Ελλάς

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos