×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Τρίτη, 06 Μαϊος 2014 - Psts.gr

Το ψάρι είναι δηλητηριώδες, περιέχει στα σπλάχνα του και στο δέρμα του μια τοξίνη, την (tetradoxin TTX) η οποία μπορεί να προκαλέσει θάνατο από μυϊκή παράλυση, αναπνευστικές διαταραχές και ανεπάρκεια κυκλοφοριακού συστήματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το  Εκκλησιαστικό  Συμβούλιο  και  η  Ερανική  Επιτροπή, του Ιερού Ενοριακού Ναού των Παμμεγίστων Ταξιαρχών,  της Παροικιάς, ανακοινώνουν στους συμπατριώτες μας ότι, εγκρίθηκε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε Κυριακή 4-5-14 στην αίθουσα του «Αρχίλοχου», η εκδήλωση της «Λαϊκής  Συσπείρωσης Πάρου» με θέμα : Ανεμογεννήτριες , επικίνδυνα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μακριά από την συνήθεια της μεταπολιτευτικής πολιτικής ζωής μας, τα πολυσέλιδα, εντυπωσιακά και φλύαρα προγράμματα και οράματα.

Κατηγορία ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Κυκλάδες: Τιμώμενος Γαστρονομικός Προορισμός στις «Ημέρες Γαστρονομίας» στο Μουσείο Μπενάκη με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι πολίτες αναγνωρίζουν τον διαχρονικό αγώνα του κ. Γιάννη Μαχαιρίδη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Νάξο βρέθηκε το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Μαΐου ο  Γιώργος Λεονταρίτης, υποψήφιος χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου με τον Περιφερειακό Συνδυασμό του κ. Γιώργου Χατζημάρκου «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ».

Κατηγορία ΕΚΛΟΓΕΣ 2014
Τρίτη, 06 Μαϊος 2014 16:42

Ερμούπολη Σύρου Κυκλάδων

Συνελήφθη 56χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το δημόσιο, συνολικού χρηματικού ποσού 192.606 €.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Θήρας, για περιστατικό τραυματισμού 55χρονης αλλοδαπής επιβάτιδος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos