Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2015 - Psts.gr

Κάποτε ένας τρόπος αποταμίευσης των κόπων μιας ζωής, ακόμη και τρόπος προικοδότησης, ήταν η απόκτηση μετοχών της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. Σήμερα το πενιχρό χαρτζιλίκι που κάποιος δίνει σε ένα παιδί για να αγοράσει ένα κουλούρι αποτιμάται σε αξία όσο 200 μετοχές της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ή και πολύ περισσότερες άλλης συστημικής τράπεζας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχηματισμός 6 τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, F-16, εισήλθε στις 15:01 στο FIR ΑΘΗΝΩΝ μεταξύ ν. Λέσβου και ν. Χίου. Ο σχηματισμός, αφού διασπάστηκε σε 4 και 2 αφη αντίστοιχα, πραγματοποίησε υπερπτήσεις ως ακολούθως:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηταν ακριβώς εκείνη η ώρα, που για πολλά χρόνια ο Μηνάς Χατζησάββας ετοιμαζόταν ν' ανέβει στη σκηνή. Ομως χθες το βράδυ, στις 8.29, ήταν η ώρα που άφησε στον Ευαγγελισμό την τελευταία του πνοή, έπειτα από βαρύ αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε υποστεί την περασμένη εβδομάδα. Από τότε νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση και οι γιατροί δεν έδιναν πολλές ελπίδες. Ηταν 67 ετών, και το μόνο σίγουρο είναι ότι είχε πολλά ακόμη να δώσει πάνω στη σκηνή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε επείγουσα επέμβαση αναγκάστηκε να υποβληθεί μια γυναίκα από τις ΗΠΑ λόγω σοβαρού προβλήματος που της προκάλεσε κάτι που ούτε μπορούσε να φανταστεί: το λαστιχάκι για τα μαλλιά της, που έβαζε συχνά στον καρπό της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η οικονομική κρίση η οποία μαστίζει την πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια έχει οδηγήσει εκατοντάδες συμπολίτες μας στην ανεργία και την ανέχεια. Η στήριξη όλων αυτών των συμπολιτών μας από το κεντρικό κράτος ειδικότερα στις μέρες μας είναι ανεπαρκής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξεκίνησαν στο νησί μας οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα με τη συνεργασία του Δήμου Πάρου, της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. και των Δημοτικών Κοινοτήτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Πάρου μέσω της Επιτροπής Τουρισμού και Ανάπτυξης θα συμμετάσχει στη 2η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού GREEK TOURISM EXPO 2O15 η οποία θα λάβει χώρα από τις 4 έως τις 6 Δεκεμβρίου 2015 στο εκθεσιακό χώρο ATHENS METROPOLITAN EXPO, (Περίπτερο
Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Α11-13, Β10-12) στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» 109 19, Σπάτα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου σας περιμένουμε στο προαύλιο του Γυμνασίου Τήνου για να ανταλλάξουμε πράγματα και εμπειρίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Νομική υπηρεσία της Ε.Π.Ο. απάντησε στο έγγραφο με τα ερωτήματα της Ε.Π.Σ. με νέο έγγραφο (τελικό) και δίνει τέλος στα ερωτήματα που έχουν να κάνουν με τη θητεία του Δ.Σ. και για το πότε πρέπει να γίνουν εκλογές. Η απάντηση είναι ξεκάθαρη , όπως ακριβώς και η προηγούμενη.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μετά την ολοκλήρωση της Συνέλευσης Αλιευτικών Συλλόγων του νομού Κυκλάδων που διοργάνωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στη Σύρο με τη συμμετοχή των αλιέων των Κυκλάδων και με σκοπό την ενημέρωση για θέματα αλιείας, την ανταλλαγή απόψεων
επί των θεμάτων που απασχολούν τους αλιείς και τη σύμπλευση της Περιφέρειας με τους Συλλόγους αλιείας για την ανάπτυξη της αλιείας στην περιοχή, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015 στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεωργίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos