Τρίτη, 12 Μαϊος 2015 - Psts.gr

Ο Δήμος Πάρου και η Επιτροπή Τουρισμού και Ανάπτυξης ευχαριστούν θερμά την παραγωγή του ΑΝΤ1 και την Μαρία Μπεκατώρου που επέλεξαν την Πάρο για τα 2 πρώτα επεισόδια της νέας εκπομπής «Πρωινό Σου Κου» η οποία θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 10:00-13:00 και στην οποία ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης, κατέθεσε στη Βουλή αναφορές για ζητήματα που απασχολούν τα νησιά Τήνος και Μύκονος του Νομού Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 11-05-2015 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου ένας 45χρονος ημεδαπός γιατί ασκούσε υπαίθριο εμπόριο, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής, πουλώντας πιθάρια και κεραμικά είδη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε να προσέλθετε στην έκτακτη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 13η του μηνός Μαΐου του έτους 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ταξιδιωτικό περιοδικό Conte Nast Traveler παρουσιάζει σε νέο άρθρο του 4 ελληνικά νησιά που πρέπει όλοι να επισκεφθούν και μάλιστα με τον χαρακτηριστικό τίτλο ότι πρέπει να τα επισκεφθείτε τώρα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες μας μέχρι το Σάββατο 16 Μαΐου είναι πολύ πιθανόν να τοποθετηθεί και να λειτουργήσει η ηλεκτρονική μπάρα στην πλατεία της Νάουσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Βουλιάζουν» τα ασφαλιστικά ταμεία σύμφωνα με τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους λόγω της σημαντικής μείωσης των εσόδων τους και της κρατικής επιχορήγησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Και πάλι καλά» θα μπορούσε να είναι η φράση-ρεζουμέ για τη 12η Διεθνή Εκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, που ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή στις εγκαταστάσεις της Helexpo. Κυρίως για όσους επωμίστηκαν το βάρος της διοργάνωσης (μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα), αλλά και για τους εκδότες που κατέβαλαν πάλι ένα μέρος από τον ήδη πληγέντα τζίρο τους για να είναι παρόντες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αναμενόμενη ήταν η απόφαση του χθεσινού Eurogroup, που σε μία σύντομη και «χλιαρή» δήλωση χαιρέτισε την πρόοδο που έχει επιτευχθεί στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, αλλά ταυτόχρονα επισήμανε την ανάγκη να γεφυρωθεί το χάσμα στα ζητήματα που παραμένουν ανοιχτά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέος ισχυρός σεισμός μεγέθους 7,4 βαθμών έπληξε το Νεπάλ, σπέρνοντας τον πανικό στους κατοίκους του Κατμαντού που πετάχτηκαν έντρομοι στους δρόμους, λίγες εβδομάδες μετά τη σεισμική δόνηση που άφησε πίσω της 8.000 νεκρούς και εκατοντάδες χιλιάδες κατεστραμμένα κτίρια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos