Πέμπτη, 26 Μαϊος 2016 - Psts.gr

Οι δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας κ. Φίλη σχετικά με την αναγνώριση των πλαστών τίτλων σπουδών καθώς και η διαφαινόμενη πρόθεσή του να επιτρέψει σε υπάλληλους με παράνομους τίτλους σπουδών να παραμένουν στο Δημόσιο αποτελεί αφενός πρόκληση και αφετέρου απροκάλυπτη συνέχιση του πελατειακού κράτους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ήταν τον Ιούνιο του 2011 όταν πραγματοποιήθηκε το 1ο Συμπόσιο Γλυπτικής Πάρου «Παρία Λίθος» στο οποίο έξι καταξιωμένοι γλύπτες, υπό το συντονισμό του πολυβραβευμένου γλύπτη, καθηγητή της Α.Σ.Κ.Τ. κ. Θ. Παπαγιάννη, φιλοτέχνησαν στο χώρο των αρχαίων λατομείων στο Μαράθι έξι γλυπτικές δημιουργίες ανιχνεύοντας και αναδεικνύοντας το πολιτιστικό νήμα που συνδέει την αρχαιότητα με τη σύγχρονη Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησαν άμεσα και ολοκληρώθηκαν σε ελάχιστο χρονικό διάστημα οι εργασίες αντικατάστασης των φθαρμένων καθισμάτων στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου το οποίο στην κυριολεξία άλλαξε όψη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αθλητικός Ποδηλατικός Όμιλος Πάρου με την υποστήριξη του Δήμου Πάρου και της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. διοργανώνει τον 6ο Ποδηλατικό γύρο Πάρου, απόστασης 61 χλμ.. που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 05 Ιουνίου 2016 στις 09:00.
Η έναρξη, ο τερματισμός καθώς και οι απονομές των επάθλων θα γίνουν στον πεζόδρομο της Αλυκής.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ενθουσιώδεις οπαδοί της τεχνολογίας - και μάλιστα περισσότερο από το μέσο Ευρωπαίο - δηλώνουν οι Έλληνες. Οι πολίτες αγκαλιάζουν την ψηφιακή επανάσταση όπως ποτέ πριν, με σχεδόν έξι στους δέκα να χρησιμοποιούν την τεχνολογία πολύ περισσότερο απ’ ό,τι πριν από δύο χρόνια. Μάλιστα, ένα ποσοστό 17% παραδέχεται ότι δεν θα μπορούσε να ζήσει χωρίς αυτήν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το διάστημα 16 -26 Μαΐου 2016 η καταδυόμενη αρχαιολόγος κ. Ιωάννα Κραουνάκη και οι μεταπτυχιακοί φοιτητές αρχαιολογίας κ. Κωνσταντίνος Ρούσσος και κ. Μαρία Γκαλούφα μετέβησαν στην Πάρο, όπου μελέτησαν και κατέγραψαν πλήρως τα μαρμάρινα και κεραμικά ευρήματα προερχόμενα από τις ανασκαφές που πραγματοποιήθηκαν στο λιμάνι της Παροικίας το έτος 1999-2000 και φυλάσσονται στην αποθήκη Εναλίων Αρχαιοτήτων Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Σαντορίνη, προορισμός όλο τον χρόνο» και της διατήρησης του δυνατού ονόματος του νησιού μας σε διεθνές επίπεδο, ο Δήμος Θήρας, σε συνεργασία με τα κατά τόπους γραφεία του ΕΟΤ σε όλο τον κόσμο αλλά και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, φιλοξενεί, ξεναγεί και ενημερώνει τους ξένους δημοσιογράφους που επισκέπτονται το νησί μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Κυριακή 22 Μαΐου, στο Δημοτικό Γήπεδο Αρχιλόχου, πραγματοποιήθηκαν φιλικοί αγώνες μεταξύ των τμημάτων των ακαδημιών του ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑ και του ΝΕΟΥ ΑΟ ΣΥΡΟΥ. Στην μικρή αυτή γιορτή συμμετείχαν, για πρώτη φορά, και τα μικρότερα τμήματα των ακαδημιών, που απαρτίζονται από παιδιά γεννηθέντα το 2011 και 2012.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καλείσθε την 27η Μαΐου 2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:30 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos