Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017 - Psts.gr

Περίπου 3,3 εκατ. ευρώ θα περιμένουν τους νικητές της επόμενης κλήρωσης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λάμψη από Μαρόκο προσθέτει στο τουριστικό χαρτοφυλάκιό της η Κέα και φιλοδοξεί να μεγεθύνει την εισερχόμενη τουριστική κίνηση και από άλλες αγορές πέραν των παραδοσιακών. Μιλώντας...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Η νόσος των λεγεωνάριων είναι μια σοβαρή μορφή πνευμονίας. Μια εκτεταμένη φλεγμονή των πνευμόνων που προκαλείται συνήθως από μόλυνση με ένα βακτήριο γνωστό legionella.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στην περιοχή της Παροικίας την Παρασκευή 9 Ιουνίου, όταν 52χρονος τεχνίτης της Δ.Ε.Υ.Α Πάρου κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι συνθήκες, υπέστη ατύχημα εν ώρα εργασίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

10 μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων, με 2 ΙΧ αυτοκίνητα, 5 μοτοσυκλέτες και το van της ομάδας, κάλυψαν –για ασφάλεια αθλητών & Πρώτες Βοήθειες- τον Υπερμαραθώνιο Πάρου 2017, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10-6-2017.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες σήμερα 33χρονος ημεδαπός από στελέχη του Λιμεναρχείου Τήνου εντός του οικείου λιμένα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από το λιμένα Κέας στο λιμένα Λαυρίου, 89χρονη η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μικροί και μεγάλοι χαζεύουν για ώρα τα τελικά αποτελέσματα στην παραλία. Οι δημιουργοί αφιέρωσαν χρόνο και κόπο μέχρι να ολοκληρώσουν...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολύ θετική εξέλιξη χαρακτήρισε ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος το γεγονός ότι υπήρξαν από πλευράς υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης εξαγγελίες για την αλιεία, η οποία μέχρι σήμερα έχει υποβαθμιστεί διαχρονικά στη χώρα μας, ενώ μπορεί να παίξει έναν πάρα πολύ ουσιαστικό ρόλο. Προτεραιότητες, όπως ανέφερε ο Ν. Συρμαλένιος είναι, κατά πρώτον, οι θαλάσσιες προστατευόμενες περιοχές. Κατά δεύτερον, η υπεράσπιση των παράκτιων αλιέων που είναι η μεγάλη πλειοψηφία των επαγγελματιών του κλάδου. Επίσης, τα διαχειριστικά σχέδια για τις υπόλοιπες μορφές αλιείας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos