Κυριακή, 02 Ιουλίου 2017 - Psts.gr

Πάνω από την Ελλάδα είναι από την Πέμπτη (28/6) το κύμα ζέστης που ήρθε από την Αφρική το οποίο θα παραμείνει έως και την Δευτέρα όταν και τα φαινόμενα θα αρχίσουν σταδιακά να εξασθενούν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, τη Δευτέρα στη βόρεια χώρα θα επικρατήσει άστατος καιρός με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη πιθανώς να είναι ισχυρές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όσες φορές κι αν συμβεί, είναι πάντα επώδυνο όσο την πρώτη. Μιλάμε για τη στιγμή που νιώθετε τα αγκάθια του αχινού να εισέρχονται βαθιά μέσα στο πέλμα σας, την αδυναμία να «πατήσετε» το πόδι σας σε οποιαδήποτε επιφάνεια και, φυσικά, το ανυπόφορο συναίσθημα του ότι αυτή τη στιγμή μέσα στη φτέρνα και τα δάχτυλά του ποδιού σας υπάρχουν δεκάδες μικρά ή μεγαλύτερα αγκάθια. Πώς μπορείτε να το αντιμετωπίσετε;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα επιτυχία είχε το Λιμενικό Σώμα, στην καταπολέμηση των παράνομων ναυλώσεων, βάσει των αυστηρών οδηγιών που έχει δώσει για την πάταξη του φαινομένου ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν βραδινές ώρες χθες και πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλαγές στο ωρολόγιο πρόγραμμα, «ψαλίδι» στα διδασκόμενα μαθήματα και μείωση των εξεταζόμενων μαθημάτων στις ενδοσχολικές εξετάσεις, είναι μερικές από τις αλλαγές που φέρνει το υπ. Παιδείας για το Λύκειο από τον Σεπτέμβριο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμπνευσμένο από τα πρόσωπα του Γαΐτη το νέο σύμβολο - Μένει πια ο νέος φορέας να αποκτήσει αρχηγό και όργανα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το συγκεκριμένο πολυμερές υλικό, που περιέχει υγρούς κρυστάλλους, αρχίζει να κάνει μόνο του κυματιστές κινήσεις υπό την επίδραση του φωτός

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ποδαρικό με καύσωνα έκανε o Ιούλιος και σε Βουλγαρία και Ρουμανία, με τον υδράργυρο να χτυπά κόκκινο και να φτάνει έως και τους 44 βαθμούς Κελσίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Τα ψευδή και κίβδηλα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν σκληρά να πείσουν τους Ρεπουμπλικάνους και άλλους ότι δεν θα πρέπει να χρησιμοποιώ τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης», ανήρτησε στο Twitter

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos