Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018 - Psts.gr

Το psts.gr σε συνεργασία με το κατάστημα AUDIOPHILE (Γιάννης Ρούσσος) σας κάνει δώρο ένα μοναδικό Power Bnak «Goobay» με 3 υποδοχές για ταυτόχρονη φόρτιση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ταινία του ελληνικού κινηματογράφου «Καλώς ήλθε το δολάριο», προφανώς, είναι γνωστή σε όλους. Όπως είναι γνωστή και η υπόθεση της ταινίας που βασίζεται στην άφιξη του 6ου Αμερικανικού Στόλου στο λιμάνι του Πειραιά τη δεκαετία του 60’ και στην προετοιμασία, ειδικά των νυχτερινών καταστημάτων, ώστε να προσελκύσουν τα ωραία δολάρια των Αμερικανών ναυτών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

"Πάγωσε" η εξέλιξη των προγραμματισμένων τεχνικών εργασιών κατασκευής του αλιευτικού καταφυγίου στην Αλυκή της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου 24 Μαρτίου το προσκύνημα μαθητών Σχολείων, σπουδαστών και προσκόπων σε μνημεία της Ερμούπολης ενόψει της εθνικής μας επετείου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια μοναδική γιορτή λαμβάνει χώρα στη Σχοινούσα κάθε χρόνο, αφιερωμένη στην «Παναγία την Ακαθή», δηλαδή στον ακάθιστο ύμνο της Παναγίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ισχύ τίθεται τα ξημερώματα της Κυριακής 25η Μαρτίου η θερινή ώρα, οπότε και οι δείκτες των ρολογιών από τις 03:00 θα πρέπει να μετακινηθούν στις 04:00 π.μ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

36 σημαντικούς λόγους απαριθμεί δημοσίευμα του Αμερικανικού δικτύου CNN για να πείσει τους ταξιδιώτες να επισκεφθούν την Ελλάδα. Μεταξύ αυτών των λόγων φιγουράρει και το νησί της Πάρου το οποίο το δίκτυο ξεχωρίζει συνολικά για την ομορφιά του!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 23-03-2018 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 72χρονος ημεδαπός ο οποίος προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα διαφορετικό Σάββατο από τα συνηθισμένα είναι το σημερινό, τα "μεγάλα" πρωταθλήματα δεν διεξάγονται εξαιτίας των αγώνων των εθνικών ομάδων και, ως αποτέλεσμα, θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από τις "μικρές" κατηγορίες της Αγγλίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας, ενώ από το "μενού" δε θα μπορούσε να λείπει και το μπάσκετ! Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τα νόμιμα καζίνο που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα!

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δεν πίστευαν στα μάτια τους στη θέα μιας μαϊμού με ανθρώπινο πρόσωπο οι τουρίστες στον ζωολογικό κήπο Tianjin Zoological Gardens στην Κίνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos