Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019 - Psts.gr

Με καλή εμφάνιση και στόχευση στο αποτέλεσμα, η Ελλάδα πήρε τη νίκη με 0-2 μέσα στο Λιχνεστάιν για την πρεμιέρα των προκριματικών του EURO 2020.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Chen είναι μία 25χρονη γραμματέας από την Κίνα που χρησιμοποιεί συνεχώς τα τελευταία δύο χρόνια το κινητό της, έχοντας ορίσει σε αυτό την φωτεινότητα στο... τέρμα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός σήμανε στην Disneyland, όπου δόθηκε εντολή για lockdown το βράδυ του Σαββάτου από τη γαλλική αστυνομία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι γιατροί δεν κατάφεραν να το σώσουν - Το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ δεν κατάφερε να φτάσει από τη Σύρο, ενώ ένα Super Puma που απογειώθηκε από τη Ρόδο υπέστη μηχανική βλάβη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολονύχτιο θρίλερ στις νορβηγικές ακτές όπου βρίσκεται σε εξέλιξη από το μεσημέρι του Σαββάτου επιχείρηση εκκένωσης του κρουζιερόπλοιου Viking Sky στο οποίο επιβαίνουν 1.300 άτομα και το οποίο υπέστη μηχανική βλάβη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προκλητικό βίντεο μέσα από τις φυλακές, όπου Αλβανοί κρατούμενοι σε κελιά-σουίτες με δορυφορικές τηλεοράσεις, ηχοσυστήματα και άλλες ηλεκτρικές συσκευές, πετούν επιδεικτικά χαρτονομίσματα, ενώ έχουν αλκοόλ και κινητά τηλέφωνα - Έχει παραγγελθεί έρευνα, λέει το υπουργείο Δικαιοσύνης και μιλά για... πάταξη της ανομίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Το timing της εκάστοτε δήλωσης, είναι όπλο στα χέρια μας. Σημασία έχει να ξέρουμε πως να το χρησιμοποιούμε ” απαντά ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου στις δηλώσεις του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Τσιρώνη, για το Καστελλόριζο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για το υπόλοιπο του Σαββάτου 23/03 ο καιρός αναμένεται να είναι αίθριος με τοπικές μόνο νεφώσεις, ανέμους που στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάνουν κατά τόπους τα 8 μποφόρ, και θερμοκρασία που θα φτάσει τους 20 με 22 βαθμούς στα ηπειρωτικά και τους 18 με 20 στις νησιωτικές περιοχές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρνιακός: Με ήλιο και βοριάδες οι παρελάσεις

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη ζωή του έχασε ένα μωράκι μόλις 18 μηνών το οποίο νοσηλευόταν στη ΜΕΘ με γρίπη. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε διαγνωστεί με Η1Ν1.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos