Κυριακή, 10 Μαϊος 2020 - Psts.gr

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη, ο πλέον ειδικός στη χώρα μας για το ηλεκτρονικό έγκλημα, Μάνος Σφακιανάκης, μάς αποκωδικοποιεί όλο τον χάρτη με τις παγίδες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο.

 

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τα προγνωστικά μοντέλα δείχνουν ότι ίσως από την Πέμπτη και στη συνέχεια σημειωθεί ρεκόρ θερμοκρασιών για την εποχή, με μεγάλες συγκεντρώσεις σκόνης από την Αφρική αναφέρει ο Γιάννης Καλλιάνος, μετεωρολόγος - βουλευτής της ΝΔ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Nissan προσφέρει συμβουλές για το πώς να απολυμάνετε το όχημά σας, στην προσπάθεια για να σταματήσει η εξάπλωση του COVID-19.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πράσινο φως από το ΣτΕ για πολυτελές συγκρότημα στην Ανω Μερά - Θα είναι αντιγραφή της Χώρας της Μυκόνου και θα έχει μαρίνα, τελεφερίκ και θέατρο, ενώ οι μετακινήσεις θα γίνονται μικρά ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι το Γυμνάσιο – Λύκειο και το ΕΠΑΛ Αμοργού είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους μαθητές της Γ’ Λυκείου στις 11 Μαΐου 2020 και τους μαθητές Α’ και Β’ Λυκείου και Γυμνασίου στις 18 Μαΐου 2020.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα πρόγραμμα που έχει στόχο να συμβάλει στον μέγιστο δυνατό βαθμό στην εξασφάλιση της ευζωίας για όλους τους τετράποδους φίλους μας, ξεκινά ο δήμος Αθηναίων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η στρατηγική της «ανοσίας της αγέλης» ήταν ένα µεγάλο «στοίχηµα»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λουκέτο στα καταστήματα τους βάζουν επιχειρηματίες στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης, εξαιτίας της αδυναμίας τους να επιστρέψουν στην αγορά, μετά την κρίση που έφερε ο κορωνοϊός στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργασίες τοποθέτησης χλοοτάπητα στο Γήπεδο της Αλυκής πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο τζακ τζακ ποτ σημειώθηκε στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ (2126)

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos