Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 - Psts.gr

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), ενημερώνει για την αναγκαστική προσγείωση ελικοπτέρου στην περιοχή της Κοζάνης το μεσημέρι της Κυριακής 17 Οκτωβρίου 2021.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μία εποχή που η πανδημία βρίσκεται σε εξέλιξη και η ανάγκη να μειώνονται οι συνθήκες συνωστισμού είναι επιτακτική, δεν είναι δυνατόν το Υπουργείο Παιδείας, το οποίο στην αρχή της φετινής χρονιάς έκανε λόγο για έγκαιρη προετοιμασία και οργάνωση που προηγήθηκε, να προχωράει τώρα σε μαζικές συγχωνεύσεις τμημάτων σχολικών μονάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άσχημη τροπή πήρε ο αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross, στην πίστα στα Γιαννιτσά, καθώς ένας αναβάτης έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας η οποία χτύπησε σε κολώνα που τραυμάτισε σοβαρά δυο θεατές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου διαψεύδει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να θέτει υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση η ΑΕ Πάρου πήρε με άνεση το πρώτο της τρίποντο, νικώντας με 4-0 το αδύναμο Φιλώτι, σκοράροντας όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συγκλονιστικές εικόνες στο «Χόφερσταντιον», στην Ολλανδία, όταν κατέρρευσε μέρος της εξέδρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον κώδωνα του κινδύνου για τους ανεμβολίαστους νέους κρούει η πνευμονονολόγος και αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - «Πριν από λίγο χάσαμε 28χρονο από κορωνοϊό στην Κομοτηνή» - «Ήταν όλοι ανεμβολίαστοι»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγιο είχαν οι επιβάτες που βγήκαν σώοι αλλά σοκαρισμένοι από το αυτοκίνητο – Ο βράχος έπεσε μετά από κατολίσθηση και διέλυσε το μπροστινό μέρος του οχήματος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κύκλοι Γιώργου Παπανδρέου : Αβάσιμα τα δημοσιεύματα για υποψηφιότητα στο ΚΙΝΑΛ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θέλω να σας πω κάτι και να το καταλάβετε καλά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos