Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2022 - Psts.gr

Η ζωή τού Ferruccio Lamborghini είναι το θέμα της καινούργιας κινηματογραφικής ταινίας η οποία αναμένεται στις αίθουσες από τις 18 Νοεμβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας σχετικά με την υπόθεση ενός ηλικιωμένου ζευγαριού (72 ετών ο άνδρας, 70 η γυναίκα) το οποίο εντοπίστηκε νεκρό σήμερα το βράδυ σε ατομικό χώρο (τζακούζι) των Ιαματικών Λουτρών Σιδηροκάστρου του δήμου Σιντικής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αύξηση των ακτοπλοϊκών τουριστικών αφίξεων σημειώθηκε κατά τον φετινό Οκτώβριο στην Πάρο, συγκριτικά με τον αντίστοιχο μήνα κάθε προηγούμενου έτους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2022 01:25

θαλάσσιες διακομιδές στις Κυκλάδες

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν χθες και σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επανεξελέγη στην Προεδρία του Διεθνούς Διοικητικού Συμβουλίου η Ελληνίδα δημοσιογράφος Σάγια Τσαουσίδου, Πρόεδρος και του Ελληνικού τμήματος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο του προγράμματος Υπευθυνότητας& Βιώσιμης Ανάπτυξης της Attica Group «ΠΛΕΟΥΜΕ ΜΑΖΙ», το οποίο μεταξύ άλλων στοχεύει και στην περαιτέρω ανάπτυξη του εθελοντισμού και στη συνεισφορά των εργαζομένων μας σε κοινωνικά και περιβαλλοντικά θέματα, ολοκληρώθηκε η 4ημίας σειράς δράσεων με αντικείμενο την προστασία της θαλάσσιας ζωής των νησιών μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε σήμερα τον αγαπητό μας φίλο, Στέφανο Στρατούρη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολλοί ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων βρίσκουν τρόπους για να τιμήσουν τη μνήμη τους αφότου φεύγουν από τη ζωή. Ωστόσο, μια οικογένεια στην Αυστραλία ίσως το παρατράβηξε λίγο για τον «καλύτερο φίλο του ανθρώπου».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Μέχρι το τέλος του χρόνου αναμένεται να έχουν εκδοθεί και οι δύο διαγωνισμοί για 1.964 ένστολους σε υπουργείο Δικαιοσύνης και δήμους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το καλάθι με τα φθηνότερα προϊόντα των μικρομεσαίων σουπερμάρκετ ονομάζεται «Χρυσή προσφορά», έχει ειδική σήμανση και είναι σε ισχύ από σήμερα ευνοεί τον ανταγωνισμό, είπε στην ΕΡΤ ο πρόεδρος του Συλλόγου Μικρών και Μεσαίων Σουπερμάρκετ Γιάννης Πηλίδης. Από αυτή την διεργασία πιστεύουμε ότι στο τέλος θα βγει κάτι θετικό σημείωσε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos