Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2024 - Psts.gr

Αύξηση έστω και μικρή παρουσίασε ο Σεπτέμβριος του 2024 στις αφίξεις επισκεπτών από το λιμάνι της Παροκιάς Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την κατανομή των 19.181 προσλήψεων τακτικού προσωπικού στο Δημόσιο για το 2025 ανά υπουργείο και φορέα που ενέκρινε το τελευταίο υπουργικό συμβούλιο, παρουσίασε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα ισχυρότατη επίθεση σημειώθηκε πριν από λίγο στη Βηρυτό, όπου επλήγησαν στόχοι και πάλι στα νότια της πρωτεύουσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέθανε σε ηλικία 28 ετών ο Σάμι Μπάσο, ο άνδρας ο οποίος έζησε περισσότερο από κάθε άλλο ασθενή με προγηρία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη είναι οι εκλογές για τον νέο πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ και η συμμετοχή των πολιτών είναι αυξημένη σε σχέση με την αντίστοιχη διαδικασία του 2021.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποκαλυπτική με αναφορές στο παρόν και το παρελθόν του ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Καλημέρα είπαμε;» την Κυριακή (6/10), με τον σχεδιαστή μόδας να μιλάει για όλους και για όλα.

Κατηγορία LIFESTYLE

Η ανακάλυψη του HMS TROOPER λύνει ένα μυστήριο δεκαετιών και βοηθάει να μπει ένας επίλογος για τις οικογένειες των θυμάτων - Η τελευταία ειδική μυστική του υποβρυχίου - Τα ευρήματα «μιλούν» από τα 253 μέτρα βάθος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν συνεχιστεί ο ίδιος ρυθμός, ενδεχομένως να ψηφίσουν πάνω από 350.000 φίλοι και μέλη του ΠΑΣΟΚ, εκτιμά η Χαριλάου Τρικούπη Το 2021 είχαν προσέλθει στις κάλπες 270.000 άτομα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2024 12:45

Πάρος: Ανακοίνωση Βιβλιοθήκης

Κλειστή θα παραμείνει η βιβλιοθήκη μας από Δευτέρα 7 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 Το Καστελλόριζο, για τέταρτη συνεχή χρονιά, θα γίνει το επίκεντρο της επιστημονικής γνώσης φιλοξενώντας πρωτότυπα επιστημονικά δρώμενα, εκθέσεις και εργαστήρια γρίφων, εντυπωσιακά πειράματα και δράσεις που συνδυάζουν την επιστήμη με την τέχνη. Η νέα γνώση γίνεται ένας μεγάλος επιστημονικός γρίφος που επιζητά την επίλυσή του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos