Νίκη για ΠΑΟΚ, στηρίζουμε Γκέτεμποργκ και Φενέρ (Βίντεο)

19 Σεπτεμβρίου 2016 15:41

Πέφτουν οι ρυθμοί σήμερα στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, ωστόσο προκύπτουν κάποιες «δυνατές» επιλογές. Θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά δύο αναμετρήσεις σε Σουηδία και Τουρκία, ενώ η πρεμιέρα της Σούπερλιγκ ολοκληρώνεται με το αμφίρροπο παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ, για το οποίο στο τέλος του κειμένου μπορείτε να βρείτε το βίντεο που ετοίμασε το Betarades.gr! Πάμε να δούμε τις προτάσεις.

Κόντρα στην παράδοση ο «δικέφαλος»

Ξεκινάμε τα προγνωστικά πάμε στοίχημα με την αναμέτρηση που ολοκληρώνει την 4η αγωνιστική της Superleague. Ο λόγος για τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ όπου θα πάμε με το «διπλό» σε απόδοση 2.40. Σε μια απ’ τις «μαύρες τρύπες» του ταξιδεύει σήμερα ο ΠΑΟΚ, που θέλει να «σπάσει την κατάρα» της Τρίπολης. Ο δικέφαλος μετράει 9 ήττες σε 13 επισκέψεις στο «Θόδωρος Κολοκοτρώνης», προέρχεται από πέντε διαδοχικές όπου σκόραρε μόλις ένα γκολ, ενώ στα 8/13 παιχνίδια δεν έχει βρει καν δίχτυα! Μιλάμε για μια απ’ τις χειρότερες έδρες για τους ασπρόμαυρους, που κέρδισαν εκεί τελευταία φορά πριν από 3,5 χρόνια! Όλα αυτά μπορεί να αλλάξουν αν ο ΠΑΟΚ πιάσει απόδοση αντίστοιχη της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό, όπου ήταν καταπληκτικός και θα μπορούσε να φτάσει το σκορ σε δυσθεώρητα ύψη. Αντ’ αυτού, η αφέλεια στην τελική προσπάθεια και η γκέλα του Βαρέλα έδωσαν την ευκαιρία στον αντίπαλο ακόμη και να ισοφαρίσει στο φινάλε.

Ακολούθησε το εντός έδρας 0-0 με τη Φιορεντίνα για το Γιουρόπα Λιγκ, όπου οι ασπρόμαυροι προσέγγισαν τελείως διαφορετικά το ματς, ήταν προσεκτικοί και παθητικοί, στο φινάλε πήραν μια χρήσιμη ισοπαλία που ίσως όμως να μην άξιζαν, καθώς χρειάστηκαν μεγάλες επεμβάσεις απ’ τον Γλύκο. «Όλη η ομάδα δούλεψε καλά και γι’ αυτό είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια», είπε ο Βλάνταν Ίβιτς, που σημείωσε αναφορικά με τα σερί ματς: «Θέλω να πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι για τρία παιχνίδια. Έχουμε πολλούς παίκτες και αυτό είναι κάτι που μας κάνει να είμαστε ικανοποιημένοι με το ρόστερ που έχουμε. Έχουμε μεγάλο ρόστερ και θα χρησιμοποιήσουμε όλους τους παίκτες». Γρίφος ξανά η αριστερή πλευρά της άμυνας, αφού η τιμωρία του Λέοβατς και η γαστρεντερίτιδα του Κρέσπο (είναι στην αποστολή) ενδεχομένως να μεταφέρουν τον Λέο Μάτος εκεί και να φέρουν στην ενδεκάδα τον Κίτσιου. Υπάρχει και το σενάριο της χρησιμοποίησης του Γιαννούλη. Διαθέσιμος ο Χαρίσης (Μέσος, 3,0).

Στα... περίεργα της αναμέτρησης αντίπαλοι θα τεθούν τα αδέρφια... Γιαννούληδες, καθώς ο Δημήτρης (29) αγωνίζεται ως αριστερός μπακ στον Αστέρα και ο Κώστας (21) στην ίδια θέση για τον ΠΑΟΚ. Επίσης ο προπονητής του Αστέρα, Μάκης Χάβος, διετέλεσε προπονητής του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2010-2011, όπου είχε υπό τις οδηγίες του τον νυν κόουτς του δικεφάλου, Βλάνταν Ίβιτς!

Προβάδισμα στο ντέρμπι για Γκέτερμποργκ

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Χάκεν – Γκέτεμποργκ, όπου επιλέγουμε το 2 DNB σε απόδοση 2.08 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Σ’ ένα χορταστικό παιχνίδι η Χάκεν αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Γκέφλε (εκτός έδρας). Ήταν η δεύτερη σερί αγωνιστική που παραμένει αήττητη, μετά την εντός έδρας επικράτηση επί της Έστερσουντ (3-1), διατηρήθηκε στη μέση της κατάταξης, έχοντας συλλέξει 31 πόντους, ούσα αδιάφορη για το υπόλοιπο της σεζόν, αφού ούτε Ευρώπη προλαβαίνει να βγει, αλλά ούτε να κινδυνέψει με υποβιβασμό. Εντός έδρας έχει απολογισμό 6-1-4 με 25-15 τέρματα. Μάλιστα τα εννιά από τα έντεκα παιχνίδια έχουν συνοδευτεί από Goal/Goal (τα οκτώ εξ αυτών και Over 2.5). Από την άλλη πλευρά, η Γκέτεμποργκ έδειξε πολύ «λίγη» στο μεγάλο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στη Μάλμε, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 (εκτός έδρας). Δεν μπορεί να βρει με τίποτα σταθερότητα, καθώς τρέχει ρεκόρ 2-1-3 στα πρόσφατα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Εξακολουθεί να βρίσκεται στην 4η θέση, αλλά μετά τη νίκη της ΑΪΚ (1-0 τη Γκέφλε), είδε τη διαφορά να εκτοξεύεται στους οκτώ πόντους και μοναδικός στόχος στο σημερινό παιχνίδι με την Χάκεν είναι η νίκη, αφού σε περίπτωση οποιουδήποτε άλλου αποτελέσματος, λογικά θα μείνει εκτός στόχων. Στο 3-3-5 το ρεκόρ της στις φετινές εξόδους της, θεωρούμε ότι σήμερα μπορεί να πάρει ακόμη μια, επιλέγουμε το «διπλό», αλλά με κάλυψη.

Εύκολο πέρασμα για Φενέρμπαχτσε

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Κασίμπασα – Φενέρμπαχτσε, όπου επιλέγουμε το -1 της Φενέρ σε απόδοση 2.31 (Σε περίπτωση που η Φενέρμπαχτσε κερδίσει με δύο ή περισσότερα γκολ τότε παίρνετε όλο το ποσό. Εάν η Φενέρμπαχτσε κερδίσει με ένα γκολ τότε επιστρέφονται τα χρήματα που ποντάρατε). Η Κασίμπασα είχε εξ αρχής δύσκολη αποστολή κόντρα στην ισχυρή Μπασακσεχίρ και τελικά υπέστη την ήττα με 3-1 την προηγούμενη αγωνιστική. Βρίσκεται σταθερά στην τελευταία θέση, αγνοώντας τη νίκη μετά το πέρασμα των τριών πρώτων αγωνιστικών (δυο ήττες, μια ισοπαλία). Φυσικό και επόμενο ήταν λοιπόν να αποχωρήσει ο τεχνικός Καλιμπάι που δέχθηκε έντονη κριτική για τις κακές εμφανίσεις της ομάδας. Αντικαταστάτης του ο άπειρος Κεμάλ Εζντές που ανέλαβε την Παρασκευή και θα προσπαθήσει να επαναφέρει την Κασίμπασα στο δρόμο των επιτυχιών. Εξαιρετικά δύσκολη αποστολή, κόντρα σε μια Φενερμπαχτσέ που παρά την τραγική της κατάσταση, δεν παύει να είναι μια από τις ισχυρότερες αντιπάλους.

Στο μεταξύ, από το κακό στο χειρότερο εξελίσσεται η κατάσταση στο στρατόπεδο της Φενερμπαχτσέ, με τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα να έχουν φέρει γκρίνια, αλλά και πίεση για επιστροφή στις επιτυχίες. Χειρότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να φανταστεί στο πρωτάθλημα, όπου έχει συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό μετά το πέρασμα των τριών πρώτων αγωνιστικών. Απογοήτευσε ξανά με την εικόνα της κόντρα στην Μπούρσασπορ από την οποία γνώρισε εντός έδρας ήττα με 0-1 την προηγούμενη αγωνιστική. Στα σχοινιά και ο τεχνικός Άντβοκαατ που μέχρι στιγμής δεν δείχνει ικανός να βοηθήσει τη Φενερμπαχτσέ. Την ίδια στιγμή ήρθε και η γκέλα στο Γιουρόπα Λιγκ όπου περιορίστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας με τη Ζόρια, ξεκινώντας μουδιασμένα τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση. Νίκη και μόνο νίκη είναι το σύνθημα για το σημερινό παιχνίδι, καθώς κάθε άλλο αποτέλεσμα μόνο ως καταστροφικό θα χαρακτηριστεί. Θεωρούμε ότι η Φενέρ θα βγάλει αντίδραση και θα πάρει το ματς.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos