Άσσοι για Λιλ και Σκάνθορπ - Διπλό με κάλυψη για Τσιταντέλα

20 Σεπτεμβρίου 2016 14:52

Μια γεμάτη ημέρα είναι η σημερινή, καθώς υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική δράση σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ενδιαφέροντα παιχνίδια σε Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία και Γαλλία, όπως επίσης και στο Λιγκ Καπ Αγγλίας. Πριν περάσουμε στα προγνωστικά, να σας υπενθυμίσουμε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, μια εκ των οποίων είναι η Sportingbet.

Βγάζει αντίδραση η Λιλ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Λιλ – Τουλούζ, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 2.20. Δεν πάνε καλά τα πράγματα για τη Λιλ, που σήμερα καλείται να δώσει απαντήσεις κόντρα στην Τουλούζ. Το Σάββατο υπέστη τη δεύτερη σερί ήττα και έμεινε για τρίτη διαδοχική αγωνιστική χωρίς νίκη, με την εμφάνιση της απέναντι στη Λοριάν να είναι ξανά μέτρια προς κακή. Το ματς γενικότερα ήταν τραγικό και χωρίς ποιότητα, κρίθηκε απ' το ανύπαρκτο πέναλτι που κέρδισε η Λοριάν στο 76' (η μπάλα χτυπάει στο χέρι του Σουνζού, αλλά ολοφάνερα ακούσιο). Παρ' όλα αυτά, η εμφάνιση των «λιλουά» ήταν για ακόμη μια φορά φέτος προβληματική. Υπάρχει έντονη ανησυχία και πως θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά, απ' τη στιγμή που οι γηπεδούχοι μετρούν μόλις μια νίκη στα πρώτα πέντε επίσημα ματς της σεζόν (1-2-4) και έχουν ήδη μια σοβαρή αποτυχία να διαχειριστούν (αποκλεισμός στο Γιουρόπα Λιγκ). «Μακάρι να ήξερα τι ακριβώς φταίει. Είναι λίγο απ' όλα. Έλλειψη συνοχής, απουσίες στη διάρκεια της προετοιμασίας, κακή κυκλοφορία της μπάλας και έλλειψη αυτοπεποίθησης», είπε ο κόουτς Αντονετί.

Απ' την άλλη, αν υπάρχει μια ομάδα που παρουσιάζεται βελτιωμένη σε σχέση με πέρυσι, αυτή είναι η Τουλούζ. Οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν τη δεύτερη φετινή νίκη τους το περασμένο Σάββατο με 2-1 εντός έδρας επί της Γκινγκάμπ, επιτυχία που ήρθε μάλιστα με ανατροπή. Έπειτα από ένα τραγικό πρώτο μέρος, όπου είδαν τον αντίπαλο να μένει με 10 παίκτες, βρέθηκαν να χάνουν κόντρα στη ροή του αγώνα στο 54', αλλά μέσα στα επόμενα 11 λεπτά κατάφεραν να «γυρίσουν» το ματς. Απόλυτα δίκαιη η νίκη για την ομάδα του Πασκάλ Ντουπρά, που είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική, έχει πάθος στο παιχνίδι της και είναι αρκετά συμπαγής αμυντικά. Μετράει ρεκόρ 2-2-1 στις πρώτες πέντε αγωνιστικές και βρίσκεται στην 6η θέση της κατάταξης με 8 πόντους, σήμερα ασφαλώς θα είναι ικανοποιημένη και με την ισοπαλία. Θεωρούμε ότι η Λιλ οφείλει βγάλει αντίδραση και να πάρει το ματς.

Το παίρνει η Σκάνθορπ

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Σκάνθορπ – Τσάρλτον, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 1.96. Η προηγούμενη αγωνιστική κύλησε ιδανικά για τη Σκάνθορπ, καθώς όχι μόνο έκανε τη «δουλειά» της περνώντας με νίκη από την έδρα της Σριούσμπερι, αλλά συνάμα, την ίδια ώρα, είδε τη Μπόλτον να αφήνει τρεις πολύτιμους βαθμούς στην έδρα της Γουόλσολ. Εξέλιξη, απολύτως καλοδεχούμενη για τη Σκάνθορπ, η οποία κατάφερε για πρώτη φορά φέτος να βρεθεί στην κορυφή του πρωταθλήματος. Στο παιχνίδι κόντρα στη Σριούσμπερι είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα, πλην των πρώτων λεπτών, όταν και είδε τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι. Βρίσκοντας, όμως, σταδιακά τα πατήματά της στο γήπεδο άρχισε κι αυτή από την πλευρά της να απειλεί, έχοντας την τύχη να σκοράρει στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκε με συγκέντρωση και εμπειρία, καταφέρνοντας να μην απειληθεί ούτε στο ελάχιστον, την ώρα που είχε ευκαιρίες για να «καθαρίσει» το παιχνίδι. Τα στατιστικά είναι ο καλύτερος «καθρέφτης» της παρουσίας της, καθώς έχει κερδίσει τα 11/13 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, κράτησε το μηδέν στα 5/7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της και σκόραρε τουλάχιστον 3 γκολ στα τελευταία 3 εντός έδρας παιχνίδια της.

Απ' την άλλη, η Τσάρλτον έδειχνε να τα βάζει όλα σε μια σειρά, έχοντας βρει φόρμα και μένοντας αήττητη για 6 σερί αγωνιστικές, ωστόσο γνώρισε εντός έδρας ήττα-σοκ από την αδύναμη Γουίμπλεντον. Ξεκίνησε τον αγώνα με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις, αφού μόλις στο 8' είχε καταφέρει να πάρει δίκαια το προβάδισμα, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Μέχρι τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα είχε χάσει ακόμη δύο καλές ευκαιρίες να σκοράρει και, ουσιαστικά, να «καθαρίσει» το ματς, αλλά αφού δεν το έκανε, είδε τον πιο ισχυρό «άγραφο» νόμο του ποδοσφαίρου να επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά. Με δύο τέρματα μέσα σε 7 λεπτά στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης, η Γουίμπλεντον την... ξέρανε και της πήρε τη νίκη μέσα από τα χέρια, διευρύνοντάς της ακόμη περισσότερο την απόσταση από την κορυφή, που θεωρητικά είναι ο φετινός της στόχος. Δίνουμε προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Διπλό με κάλυψη για Τσιταντέλα

Πάμε στη Β' Ιταλίας και την αναμέτρηση Αβελίνο – Τσιταντέλα, όπου επιλέγουμε το 2 DNB σε απόδοση 2.00 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει η Αβελίνο μετά το πέρας τεσσάρων αγωνιστικών στο πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Τοσκάνο μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Μπρέσια (1-1 εντός έδρας) και Τραπάνι (0-0 εντός έδρας), ενώ παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Βίρτους Εντέλα (2-0 εκτός έδρας) και Ελλάς Βερόνα (3-1 εκτός έδρας). Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εν όψει της αποψινής αναμέτρησης κόντρα στην Τσιταντέλα ο προπονητής των «λύκων» είπε: «Χρειαζόμαστε τη νίκη, για αυτό και θα παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο. Οι ποδοσφαιριστές μου προετοιμάστηκαν κατάλληλα. Θέλουμε να νικήσουμε και να αρχίσουμε να ανεβαίνουμε». Απ' την άλλη, η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, μέχρι στιγμής, ακούει στο όνομα Τσιταντέλα, η οποία μετά το πέρας τεσσάρων αγωνιστικών κατάφερε να πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες, παραμένοντας στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Βεντουράτο επικράτησε των Μπάρι (2-1 εκτός έδρας), Τερνάνα (2-0 εντός έδρας), Προ Βερτσέλι (5-1 εκτός έδρας) και Νοβάρα (3-1 εντός έδρας). «Διανύουμε μία περίφημη χρονική στιγμή, υπάρχουν πολλά παιχνίδια κοντινά το ένα στο άλλο. Ωστόσο έτσι είναι δομημένο το πρωτάθλημα. Θα πρέπει να είμαστε ικανοί να διαχειριστούμε την ομάδα όπως πρέπει για αυτά», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής των πρωτοπόρων. Θα πάμε με τους φιλοξενούμενους.

«Ανοιχτό» ματς στο Τουρ

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας απ' τη Β' Γαλλίας και την αναμέτρηση Τουρ – Μπουργκ Περονάς, όπου επιλέγουμε το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.05. Απογοητευτικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα πραγματοποιεί η Τουρ, καθώς αν εξαιρέσει κανείς το εντυπωσιακό 4-1 επί της Νιμ πριν από ένα μήνα, όλες της οι εμφανίσεις ήταν κάτω του μετρίου και έχουν ως αποτέλεσμα και να μην αποδίδει βάσει των δυνατοτήτων που έχει το ρόστερ της, αλλά και να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις με μόλις 6 βαθμούς. Προέρχεται από δεύτερη συνεχόμενη ήττα με το ίδιο σκορ (3-1), καθώς μετά από το εκτός έδρας με την Αμιάν, ηττήθηκε και εντός έδρας από τη Νιμ. Ίσως και να μην άξιζε αυτή την ήττα, όμως είναι δεδομένο πως θα πρέπει να συνέλθει και να πάρει με το μέρος της ορισμένες λεπτομέρειες, αν θέλει να ξεφύγει σύντομα από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Ο κόουτς Μερκαντάλ δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του μετά το παιχνίδι και δήλωσε πως αν ορισμένοι εκ των παικτών του συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς, έρχεται η ώρα που θα βλέπουν τα παιχνίδια από την κερκίδα.

Απ' την άλλη, η Μπουργκ προσπαθεί να σταθεροποιήσει την απόδοσή της σε υψηλά επίπεδα και να αρχίσει σιγά-σιγά να παίρνει την... ανηφόρα στη βαθμολογία, αποδίδοντας σύμφωνα με τις δυνατότητες που ορίζει το ρόστερ της. Μετά από τις δύο αποτυχημένες απόπειρες νίκης απέναντι σε Νιορ και Λανς, σε παιχνίδια που ολοκληρώθηκαν ισόπαλα, έκανε τελικά «σεφτέ» με το 2-1 επί της Χάβρης, όπου για πρώτη φορά στα τελευταία τρία παιχνίδια κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά της. Για ακόμη ένα παιχνίδι βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς-νωρίς (13'), αλλά αυτή τη φορά δεν ήταν διατεθειμένη να χάσει. Ισοφάρισε στο τέλος του πρώτου μέρους με τον Ογκάς και ασκώντας μεγάλη πίεση στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε προς το τέλος (86') να πετύχει το γκολ της ανατροπής, το οποίο και πανηγυρίστηκε έξαλλα. Αξίζει να σημειωθεί πως παραμένει χωρίς νίκη στα τελευταία επτά εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά στις δύο τελευταίες της «επισκέψεις» στην Τουρ, σημείωσε ισάριθμες νίκες. Παράλληλα, στα 4/5 τελευταία της παιχνίδια σημειώθηκαν Over 2.5 γκολ.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos