Στοίχημα: Με Σαουθάμπτον και ΠΑΟΚ (video)

08 Δεκεμβρίου 2016 14:38

Τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League σήμερα και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις προτάσεις από τη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.


Παράλληλα, μία ακόμη επιλογή προκύπτει από την Euroleague, η οποία συνεχίζεται με αμείωτη ένταση! Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προγνωστικά του Betarades.gr από το το κουπόνι πάμε στοίχημα της Πέμπτης.

 

Νίκη με Under ο ΠΑΟΚ

Ξεκινάμε με το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Σλόβαν Λίμπερετς, στο οποίο θα πάμε με τον Άσσο, σε συνδυασμό με το Under 4.5 γκολ, σε απόδοση 1.85. Σε κακή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, που περιμένει πως και πως το σημερινό παιχνίδι, μήπως και η πρόκριση αποτελέσει το φάρμακο στις ανοικτές πληγές που έχουν προκληθεί τόσο από τις τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, όσο και από τις «εμπρηστικές» δηλώσεις του Βλάνταν Ίβιτς μετά το ματς με τον Ατρόμητο. Οι ελπίδες πρόκρισης, πάντως, είναι υπαρκτές, αρκεί ο «Δικέφαλος» να εξασφαλίσει καλύτερο αποτέλεσμα από την Καραμπάκ ή σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας, να ηττηθεί η Φιορεντίνα με έξι γκολ και πάνω σε ένα σενάριο που δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες. Μπορεί ο ΠΑΟΚ δεδομένα να μην είναι στα καλύτερα του και να βιώνει μια μεγάλη κρίση σε όλα τα επίπεδα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως η Σλόβαν Λίμπερετς, από την πλευρά της, τα πάει καλύτερα. Η ομάδα του Τρπισόφσκι όχι απλά δεν έχει καταφέρει να σηκώσει κεφάλι στο τσέχικο πρωτάθλημα, αλλά το περασμένο Σάββατο δέχθηκε ακόμη μια γερή σφαλιάρα μιας και ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της προτελευταίας Βισότσινα Γιχλάβα, παρουσιάζοντας αποκαρδιωτική εικόνα. Θεωρούμε, επομένως, ότι ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να κερδίσει το ματς και θα συνδυάσουμε τον Άσσο με το Under 4.5 γκολ, όριο που πιστεύουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να ξεπεραστεί.

Προβάδισμα η Σαουθάμπτον

Συνεχίζουμε με το χάντικαπ -1 γκολ της Σαουθάμπτον (απόδοση 1.83) στην εντός έδρας αναμέτρησή της με τη Χάποελ Μπερ Σεβά (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Σαουθάμπτον με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν η Σαουθάμπτον κερδίσει με ένα γκολ διαφορά, το ποντάρισμα επιστρέφεται). Η ομάδα που θα πάρει τη νίκη κατακτάει τη δεύτερη θέση. Με ισοπαλία 0-0 προκρίνεται η Σαουθάμπτον, με ισοπαλία με γκολ περνάει η Χαποέλ Μπερ Σεβά. Ο απόλυτος «τελικός» του 11ου ομίλου στην Αγγλία με τις Σαουθάμπτον και Χαποέλ Μπερ Σεβά να μάχονται για το ποια θα ακολουθήσει τη Σπάρτα Πράγας στην επόμενη φάση. «Είμαστε πανέτοιμοι για το παιχνίδι και θεωρώ πως οι ελπίδες μας για πρόκριση είναι πάρα πολλές. Η Μπερ Σεβά είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα με πολλούς τεχνίτες παίκτες. Το έδειξε και κόντρα στην Ίντερ», δήλωσε ο κόουτς Πυέλ. Από την άλλη πλευρά η Μπερ Σεβά πέτυχε το ακατόρθωτο την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην Ίντερ, παίρνοντας τη νίκη με 3-2 στο φινάλε του αγώνα, κι ενώ βρέθηκε να χάνει 2-0 στο πρώτο μέρος. Ταξίδεψε με καλή ψυχολογία στην Αγγλία, ωστόσο οι γηπεδούχοι είναι καλύτερη ομάδα και μπορούν όχι μόνο να κερδίσουν, αλλά να καλύψουν και το χάντικαπ του ενός τέρματος.

Το παλεύει η Ντάνταλκ

Τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι το χάντικαπ +1 γκολ της Ντάνταλκ (απόδοση 2.15) στο εκτός έδρας παιχνίδι των Ιρλανδών κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (+1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση ισοπαλίας ή νίκης τη Ντάνταλκ. Αν η Ντάνταλκ ηττηθεί με ένα γκολ διαφορά, το ποντάρισμα επιστρέφεται). Η Μακάμπι προκρίνεται με νίκη και ήττα της Αλκμάαρ. Η Ντάνταλκ περνάει στην επόμενη φάση αν κερδίσει και δεν κερδίσει η Αλκμάαρ ή ακόμη αν φέρει ισοπαλία με γκολ (1-1, 2-2 κλπ) και ηττηθεί η Αλκμάαρ από τη Ζενίτ. Μεγάλη ευκαιρία να φύγει με βαθμολογικό όφελος από το παιχνίδι με τη Ζενίτ (εκτός έδρας ήττα 2-0) έχασε η Μακάμπι την προτελευταία αγωνιστική των ομίλων και τώρα... τρέχει να προλάβει για πρόκριση, γνωρίζοντας πάραυτα πως δεν είναι στο δικό της χέρι. Από τη δική της πλευρά, η Ντάνταλκ ό,τι έχτισε στις δύο πρώτες αγωνιστικές των ομίλων (ισοπαλία 1-1 με την Αλκμάαρ, νίκη 1-0 επί της Μακάμπι), το γκρέμισε στη συνέχεια, γνωρίζοντας τρεις ήττες. Την προτελευταία αγωνιστική εμφανώς επηρεασμένη από το άγχος, πραγματοποίησε τη χειρότερη της εμφάνιση, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την Αλκμάαρ στο Δουβλίνο. Ωστόσο, κόουτς ο Κένι πιστεύει πως οι παίκτες μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αγώνα στο Ισραήλ. «Μας παρουσιάζεται μια μεγάλη ευκαιρία και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό». «Πεισματάρα» η Ντάνταλκ, θεωρούμε ότι θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό σήμερα και θα πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Μπορεί η Αρμάνι

Ολοκληρώνουμε με Euroleague και την αναμέτρηση Αρμάνι Μιλάνο – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπου θα επιλέξουμε το χάντικαπ +5.5 πόντων της Αρμάνι, σε απόδοση 1.90.Η Αρμάνι έχει υποστεί τρεις σερί ήττες στην διοργάνωση, από Αστέρα, Φενέρ και Ούνιξ, γι' αυτό έπεσε από την πρώτη οκτάδα διατηρώντας αρνητικό ρεκόρ 4-6. Σήμερα ευελπιστεί να τερματίσει το αρνητικό σερί και το θετικό στοιχείο για αυτήν είναι ότι υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ που θα παραταχθεί χωρίς τον Μίλος Τεόντοσιτς για τον οποίο ανακοινώθηκε πως θα μείνει εκτός αγώνων μέχρι τη λήξη του 2016 διότι χρειάζεται επειγόντως ξεκούραση. Ο Τεόντοσιτς έκανε καταπληκτικές εμφανίσεις στα τελευταία ματς, στα τρία με Ζαλγκίρις, Μπασκόνια και Μπάμπεργκ που έλειψε ο Ντε Κολό, με 25 πόντους και 5 ασσίστ, 34 πόντους και 10 ασσίστ, 31 πόντους και 8 ασσίστ αντίστοιχα. Ο Ντε Κολό ακόμα δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί, η ΤΣΣΚΑ θα παίξει χωρίς του δύο κορυφαίους παίκτες της, τους δύο κορυφαίους παίκτες της διοργάνωσης, επομένως η «κόντρα» της είναι κάτι προφανές αφού η Αρμάνι είναι εξαιρετική φέτος, με εξαίρεση τα τελευταία ματς, και χρειάζεται νίκες. Επιπλέον μην ξεχνάμε ότι η ΤΣΣΚΑ δεν έχει βαθμολογικό πρόβλημα, θα είναι στην πρώτη τετράδα για να έχει το πλεονέκτημα έδρας στας πλέι-οφ οπότε δεν «καίγεται» για κάτι, άλλωστε αυτή η χαλαρή εικόνα της επέτρεψε στην Μπάμπεργκ να διεκδικήσει το ματς, πραγματοποιώντας ανατροπή 17 πόντων σε 17 λεπτά. Επιλογή η Αρμάνι +5.5.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που έχει ετοιμάσει το Betarades.gr με τις αναλύσεις και τις στοιχηματικές εκτιμήσεις για τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στο Europa League. Παράλληλα, μπορείτε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό που θα βρείτε στο βίντεο και να διεκδικήσετε 130€!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos