Προγνωστικά Στοιχήματος: Κερδίζει η Μπράιτον

09 Δεκεμβρίου 2016 16:35

Η φάση των ομίλων στο Champions League και το Europa League ολοκληρώθηκε και επανερχόμαστε σήμερα (09/12) σε ρυθμούς πρωταθλημάτων.


Τρεις αγώνες έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, πιο συγκεκριμένα από τις «μικρές» κατηγορίες σε Αγγλία, Γαλλία και Γερμανία, ενώ από τις επιλογές μας δε θα μπορούσε να λείπει η Euroleague. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά του Betarades.gr!

Νίκη για Μπράιτον

Ξεκινάμε τις προτάσεις για στοιχημα με τον αγώνα Μπράιτον – Λιντς, στον οποίο θα πάμε με τον Άσσο σε απόδοση 1.90. Αήττητη εδώ και 13 αγωνιστικές η Μπράιτον, στις οποίες σημείωσε εννέα νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Στις επτά τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις, δε, που έδωσαν οι «γλάροι» για το πρωτάθλημα παραμένουν αήττητοι, σημειώνοντας πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Η Λιντς, από την άλλη πλευρά, αφού δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Νιούκαστλ (2-0 εντός έδρας) στις 20 Νοεμβρίου, πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στις Ρόδεραμ (2-1 εκτός έδρας) και Άστον Βίλα (2-0 εντός έδρας). Θεωρούμε ότι η Μπράιτον θα συνεχίσει το σερί της και θα στηρίξουμε την έδρα.

Κλερμόν με κάλυψη

Συνεχίζουμε με το 2 DNB σε απόδοση 2.25 στην αναμέτρηση Μπουργκ Περονάς – Κλερμόν (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Σε σταθερά ανοδική τροχιά βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα η Μπουργκ, η οποία είχε, μάλιστα, την ευκαιρία να ξεκουραστεί την προηγούμενη εβδομάδα, λόγω της έλλειψης υποχρεώσεων στο κύπελλο Γαλλίας. Νωρίτερα, είχε καταφέρει να διευρύνει το αήττητο της στις πέντε αγωνιστικές, πετυχαίνοντας, έτσι, να ξεφύγει σε απόσταση έξι βαθμών από τη 18η θέση. Αρκετά καλές εμφανίσεις, από την άλλη, πραγματοποιεί το τελευταίο χρονικό διάστημα και η Κλερμόν και είναι χαρακτηριστικό πως έχει γνωρίσει μόλις μια ήττα στα επτά τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τη δυνατότητα να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα και θα τους στηρίξουμε.

Over στη Δρέσδη

Επόμενη πρόταση, το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.02 στο παιχνίδι Ντιναμό Δρέσδης – Καρλσρούη. Στα αρνητικά αποτελέσματα επέστρεψε η Ντιναμό Δρέσδης στο πρωτάθλημα μετά από έξι αγωνιστικές, στις οποίες σημείωσε τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Νέουχαους δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μόναχο 1860, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 1-0 πριν από μία βδομάδα. Ωστόσο, στο γήπεδό της παραμένει αήττητη εδώ και πέντε ματς, στα οποία επιβεβαιώθηκε το Over! Η Καρλσρούη, από την άλλη, προέρχεται από 5/6 Over στο πρωτάθλημα και περιμένουμε ένα αρκετά ανοιχτό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Under στο ΣΕΦ

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και το Under 155.5 πόντους σε απόδοση 1.93 στον αγώνα Ολυμπιακός – Ούνιξ Καζάν. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ανεβασμένη Ούνιξ και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι σοβαρός όπως στην Πόλη, εντελώς διαφορετικός από τον αγώνα που υποδέχθηκε τη Μακάμπι και θα νικήσει χωρίς πολλά προβλήματα. Το κύριο μέλημα του Σφαιρόπουλου θα είναι να περιοριστεί ο Λάνγκφορντ και όταν γίνει αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αποσυντονίσει όλη την Ούνιξ. Λίγο «τσιμπημένο» όριο το 155.5 για τον Ολυμπιακό εντός έδρας, παρά τα μεγάλα τελευταία σκορ της Ούνιξ και με τον Στολ πια στο ρόστερ της, η προτιμότερη επιλογή είναι το Under.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos