Στοίχημα: Δε χάνει η Έβερτον, δύσκολη "έξοδος" για τον Ολυμπιακό

09 Σεπτεμβρίου 2017 13:47

Πολύ μεγάλο το στοιχηματικό ενδιαφέρον στο κουπόνι του Σαββάτου, καθώς υπάρχει δράση σε όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης, ενώ στο Eurobasket ξεκινά η νοκ άουτ φάση με τέσσερα παιχνίδια σήμερα, ανάμεσά τους και αυτό της Εθνικής μας με τη Λιθουανία.

Πέντε αγώνες έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr, πάμε να τους δούμε αναλυτικά.

Παίρνει αποτέλεσμα η Έβερτον

Ξεκινάμε από την Πρέμιερ Λιγκ και την αναμέτρηση Έβερτον - Τότεναμ, στην οποία θα πάμε με το 1Χ σε απόδοση 1.91 στην Betshop. Δύσκολο πρόγραμμα για την Έβερτον στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, έχει ανταποκριθεί καλά καθώς κέρδισε το παιχνίδι που "έπρεπε" (1-0 Στόουκ εντός), πήρε ισοπαλία στο "Έτιχαντ" από τη Μάντσεστερ Σίτι (1-1), ενώ ηττήθηκε στο Λονδίνο από την Τσέλσι (2-0). Η Τότεναμ, από την πλευρά της, στο τελευταίο της ματς "γκέλαρε" με την Μπέρνλι εντός (1-1), είχε προηγηθεί η ήττα με 1-2 από την Τσέλσι, εκ νέου μπροστά στο κοινό της, ενώ τη μοναδική της νίκη την πανηγύρισε στην πρεμιέρα, με το "διπλό", 0-2, επί της Νιουκάστλ. Τα "ζαχαρωτά" στηρίζονται πολύ στο γήπεδό τους, τα "σπιρούνια" στις δέκα πιο πρόσφατες "επισκέψεις" τους εκεί έχουν μόλις ένα "τρίποντο" (1-6-3), η διπλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους αξίζει της προσοχής μας.

Συνδυαστικό στοίχημα στην Ξάνθη

Συνεχίζουμε με το Διπλό και Over 1.5 γκολ στον αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος, Ξάνθη - Ολυμπιακός. Οι Ακρίτες ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις του στη Σούπερλιγκ με τη "λευκή" εντός έδρας ισοπαλία με τη Λαμία, για να ακολουθήσει στη συνέχεια μία πειστική εμφάνιση και νίκη με 2-0 επί του Πλατανιά στην Κρήτη. Στον αντίποδα, οι "ερυθρόλευκοι" την προηγούμενη αγωνιστική δυσκολεύτηκαν αρκετά για να κάμψουν την αντίσταση της Λαμίας (0-1 με το ματς να διεξάγεται στο Περιστέρι), είχε προηγηθεί η εύκολη νίκη επί της Λάρισας με 4-1 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Για τον Ολυμπιακό ακολουθεί το ματς με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το Champions League, σήμερα είναι το φαβορί, θεωρούμε ότι θα καταφέρει να πάρει τη νίκη και ταυτόχρονα θα σκοράρει πάνω από μία φορά.

Προβάδισμα η Λεβερκούζεν

Η επόμενη πρόταση έρχεται από την Μπουντεσλίγκα και είναι το 2 DNB σε απόδοση 1.80 στο παιχνίδι Μάιντζ - Λεβερκούζεν (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά η Μάιντζ, μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές δεν έχει βαθμό, ενώ δεν έχει σκοράρει καν, καθώς ηττήθηκε 1-0 τόσο από το Ανόβερο, όσο και από τη Στουτγκάρδη, εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα. Η Λεβερκούζεν δεν έχει επίσης νίκη, αλλά το πρόγραμμά της ήταν αρκετά δύσκολο. Στην πρεμιέρα αντιμετώπισε εκτός έδρας την Μπάγερν, στάθηκε αρκετά καλά, χωρίς ωστόσο να αποφύγει την ήττα με 3-1. Ακολούθησε η αναμέτρηση με τη Χόφενχαϊμ, εκεί όπου οι "ασπιρίνες" προηγήθηκαν δύο φορές, περιορίστηκαν, όμως, στο βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Η Λεβερκούζεν αδικείται από τη συγκομιδή της τις δύο πρώτες αγωνιστικές, έχει δείξει πολύ πιο πειστική εικόνα από τη σημερινή της αντίπαλο και μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Μπορεί η Καραμπόκ

Περνάμε στον αγώνα Καρντεμίρ Καραμπόκ - Μπεσίκτας, με την επιλογή μας να είναι το 1Χ σε απόδοση 1.95. Αήττητη παραμένει η Καρντεμίρ Καραμπόκ στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, στο μοναδικό ματς που έδωσε στην έδρα της επικράτησε 3-1 της Μπασακσεχίρ, ενώ στις δύο "εξόδους" της πήρε ισάριθμες ισοπαλίες, αμφότερες με 1-1, κόντρα σε Γκεντσλερμπιρλίγκι και Αλάνιασπορ. Η Μπεσίκτας μετρά δύο νίκες και μία ισοπαλία μετά από τρεις αγωνιστικές. Κέρδισε μπροστά στο κοινό της τις Αντάλιασπορ (2-0) και Μπούρσασπορ (2-1), ενώ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Κασίμπασα εκτός έδρας. Παράλληλα, έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της και την αναμέτρηση με την Πόρτο στην Πορτογαλία για το Τσάμπιονς Λιγκ την προσεχή Τετάρτη. Οι γηπεδούχοι είναι ικανοί να κάνουν τη ζημιά, αξίζει να "κυνηγήσουμε" την έκπληξη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ιταλία σημαίνει... Under

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και την αναμέτρηση Ιταλία - Φινλανδία, στην οποία θα πάμε με το Under 149.5 πόντους σε απόδοση 1.90. Η Ιταλία είναι πιο έμπειρη από την αντίπαλό της και αυτή θα ορίσει το ρυθμό του παιχνιδιού. Το μεγαλύτερο σκορ που παρουσιάστηκε σε αγώνα της Ιταλίας κατά τη διάρκεια του Eurobasket ήταν το 78-73 με τη Λιθουανία, στα υπόλοιπα είχε σκορ 69-71 με Γεωργία, 55-61 με Γερμανία, 66-78 με Ουκρανία και 69-48 με Ισραήλ. Η Φινλανδία μπορεί να είναι άκρως επιθετική ομάδα αλλά υπήρχαν διαστήματα στους αγώνες της που ο ρυθμός ήταν χαμηλός. Για παιχνίδι που συμμετέχει η Ιταλία το όριο των 149.5 πόντων είναι μεγάλο, θα πάμε, επομένως, με το Under 149.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos