Στοίχημα: Παίρνει τη νίκη η Βιγιαρεάλ - "Κλειστό" ματς στο "Λίμπερτι"

10 Σεπτεμβρίου 2017 15:36

"Καυτό" το πρόγραμμα της Κυριακής, με τις στοιχηματικές επιλογές να είναι αμέτρητες. Σε έξι παιχνίδια έχει καταλήξει το Betarades.gr, πέντε από το κουπόνι του ποδοσφαίρου και ένα ακόμη από το Eurobasket. Πάμε να δούμε αναλυτικά της προτάσεις για σήμερα.

"Σπάει το ρόδι" η Μπέτις

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Βιγιαρεάλ - Μπέτις, στην οποία θα πάμε με τον 'Ασσο σε απόδοση 1.85 στην Interwetten. Καθόλου καλά δεν έχει ξεκινήσει τη σεζόν η Βιγιαρεάλ, η οποία μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές δεν έχει καταφέρει, όχι μόνο να πάρει βαθμό, αλλά ούτε καν να σκοράρει. Στην πρεμιέρα ηττήθηκε εντός έδρας από τη Λεβάντε, ενώ ακολούθησε η βαριά ήττα με 3-0 από τη Σοσιεδάδ. Από την άλλη πλευρά, η Μπέτις την προηγούμενη αγωνιστική δυσκολεύτηκε παρά πολύ απέναντι στη Θέλτα, κατάφερε, όμως, τελικά να επικρατήσει με 2-1, πανηγυρίζοντας την πρώτη φετινή νίκη της στην Πριμέρα Ντιβισιόν, καθώς είχε προηγηθεί η ήττα από την Μπαρτσελόνα. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει με 2/2 ήττες, σήμερα η νίκη αποτελεί για αυτούς "μονόδρομο" και θεωρούμε ότι μπορούν να την πάρουν απέναντι σε μία αντίπαλο που σίγουρα δεν είναι απόλυτα έτοιμη και διαθέτει λιγότερη ποιότητα.

"Κλειστό" ματς στο "Λίμπερτι"

Συνεχίζουμε με το No Goal σε απόδοση 1.95 στην αναμέτρηση Σουόνσι - Νιουκάστλ. Επιτέλους... νίκη για τη Σουόνσι, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική πήρε σημαντικό Διπλό στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, πανηγυρίζοντας, ταυτόχρονα, το πρώτο της "τρίποντο" στο φετινό πρωτάθλημα. Παράλληλα, το No Goal εμφανίστηκε για πέμπτη φορά στα έξι πιο πρόσφατα ματς που έχei δώσει σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ. "Σεφτέ" στις νίκες έκανε και η Νιουκάστλ, η οποία υποδέχθηκε τη Γουέστ Χαμ και χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα επιβλήθηκε με 3-0. Προέρχεται και αυτή από διαδοχικά No Goal, και συγκεκριμένα από πέντε σερί σε επίπεδο πρωταθλήματος, αν υπολογιστούν και τα ματς της περσινής σεζόν. Έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες οι οποίες έχουν... έφεση στα N/G, όχι μόνο φέτος, αλλά και πέρυσι. Θεωρούμε ότι αυτό θα επιβεβαιωθεί και σήμερα.

"Περνάει" από την Κέρκυρα ο ΠΑΟ

Περνάμε στον αγώνα Κέρκυρα - Παναθηναϊκός, με την επιλογή μας να είναι το -1 χάντικαπ γκολ του ΠΑΟ σε απόδοση 2.25 (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης του Παναθηναϊκού με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν ο Παναθηναϊκός κερδίσει με διαφορά εντός τέρματος, τότε το ποντάρισμα επιστρέφεται). Απογοητεύουν οι Φαίακες στο ξεκίνημα της σεζόν, την προηγούμενη αγωνιστική υπέστησαν δεύτερη διαδοχική ήττα, με 3-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, εμφανίζοντας εκ νέου τεράστια κενά, ιδιαίτερα στα μετόπισθεν. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη νίκη στη φετινή Σούπερλιγκ και ψάχνει σήμερα το παρθενικό του "τρίποντο". Υπήρξε μεγάλη κινητικότητα στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου,ο Ζέκα πωλήθηκε στη Κοπεγχάγη, ενώ αποκτήθηκαν οι χαφ Σιλά και Χίλιεμαρκ, ο εξτρέμ Μουνιέ και ο αριστερός μπακ Ινσούα. Άπαντες είναι εντός αποστολής, πάνε για βασικοί οι Χίλιεμαρκ και Μουνιέ, ενώ επιστρέφει ο Χουλτ. Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί σήμερα ξεκούραστος και με νέα πρόσωπα, τα οποία τον ανεβάζουν επίπεδο και απέναντι στην απογοητευτική Κέρκυρα μπορεί να φτάσει με άνεση στη νίκη.

Το παίρνει η Εστορίλ

Συνεχίζουμε με τον Άσσο σε απόδοση 2.00 στην αναμέτρηση Εστορίλ - Μορεϊρένσε. Δύσκολη αποστολή είχε την προηγούμενη αγωνιστική η Εστορίλ, μπορεί να προερχόταν από δύο διαδοχικές νίκες απέναντι σε Τοντέλα και Γκιμαράες, ωστόσο δεν κατάφερε να συνεχίσει το σερί της απέναντι στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, από την οποία ηττήθηκε με 2-1, ενώ ακολούθησε ο αποκλεισμός στο Λιγκ Καπ από τη Μαρίτιμο, από την οποία ηττήθηκε στη Μαδέιρα 1-0. Η Μορεϊρένσε, από την πλευρά της, γνώρισε "βαριά" εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Τοντέλα, σκορ με το οποίο είχε ηττηθεί προηγουμένως και στο "Ντραγάκο", ενώ ψάχνει ακόμη την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Η Εστορίλ, μετά τις δύο ήττες από Σπόρτινγκ και Μαρίτιμο, βρίσκει τώρα απέναντί της έναν πολύ πιο "βατό" αντίπαλο και έχει τον πρώτο λόγο για τους τρεις βαθμούς.

Δε χάνει η Ουλενσάκερ

Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι έρχεται από τη Β' Νορβηγίας και είναι το Χ2 σε απόδοση 1.93 στον αγώνα Τρομσντάλεν - Ουλενσάκερ. "Όρθια" σε ακόμη μια δύσκολη έδρα στάθηκε την προηγούμενη αγωνιστική η Τρομσντάλεν, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Φλόρο. Παρά τις σχετικά καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί, έχει συμπληρώσει οκτώ αγωνιστικές χωρίς νίκη, μετρώντας τέσσερις ήττες και τέσσερις ισοπαλίες. Η Ουλενσάκερ, από την πλευρά της, προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 0-1 από τη Μιοντάλεν, ωστόσο μακριά από το γήπεδό της παρουσιάζεται πιο αποτελεσματική, έχοντας πανηγυρίσει τρεις νίκες στις ισάριθμες πιο πρόσφατες "εξόδους" της. Μπορεί να πάρει και σήμερα ένα θετικό αποτέλεσμα και θα τη στηρίξουμε.

"Μιλάνε" οι άμυνες στο Κροατία - Ρωσία

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Κροατία - Ρωσία, στον οποίο θα πάμε με το Under 152 πόντους σε απόδοση 1.90. Το πιο αμφίρροπο ματς της φάσης των "16" αναμένεται να είναι το συγκεκριμένο, ανάμεσα σε δύο χώρες με μεγάλη παράδοση στο μπάσκετ. Η Κροατία έχει παρουσιαστεί κατώτερη του αναμενομένου, ωστόσο ο κόουτς Πέτροβιτς έχει στήσει την ομάδα με αμυντικούς προσανατολισμούς προκειμένου να καμουφλάρει τις επιθετικές αδυναμίες, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και για τη Ρωσία. Στον πρώτο γύρο του Eurobasket, η Κροατία πέρα από το αδιάφορο ματς με την Τσεχία παρουσίασε τα εξής σκορ: 56-65 με Ουγγαρία, 74-58 με Ρουμανία, 76-72 με Μαυροβούνιο και 73-79. Η Ρωσία, από την πλευρά της, νίκησε 73-79 την Τουρκία, ηττήθηκε 75-72 από Σερβία, νίκησε 67-76 το Βέλγιο, ηττήθηκε με 69-84 από Λετονία και νίκησε 82-70 την άκρως άναρχη Μεγάλη Βρετανία. Απόψε τα πράγματα σοβαρεύουν, θα γίνει πολύ μεγάλη μάχη για την πρόκριση στους "8" και θα υπάρξουν σημεία του αγώνα που οι παίκτες θα... ματώνουν για να σκοράρουν.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos