Στοίχημα: Αντέχει η Λιντς - Υψηλό σκορ στη Σκωτία

24 Οκτωβρίου 2017 16:17

Μια γεμάτη ημέρα είναι η σημερινή, καθώς το ποδοσφαιρικό και μπασκετικό κουπόνι είναι γεμάτο από επιλογές.

Υπάρχει φουλ δραστηριότητα στο Κύπελλο Ελλάδας, όπου ξεκινά η δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων, αυλαία έχουμε στην εμβόλιμη αγωνιστική της Α' Ιταλίας, ενώ υπάρχει δράση στα Κύπελλα Ισπανίας, Γερμανίας και Γαλλίας. Εβδομάδα διπλής αγωνιστικής έχουμε στην Ευρωλίγκα, με τον Ολυμπιακό να δοκιμάζεται σήμερα εκτός έδρας κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Με το μυαλό στο πρωτάθλημα η Λέστερ

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Λέστερ – Λιντς, όπου επιλέγουμε το χάντικαπ +1 γκολ της Λιντς σε απόδοση 2.04 (Σε περίπτωση που η Λιντς κερδίσει, έρθει ισόπαλη κερδίζετε. Εάν η Λιντς χάσει με ένα γκολ διαφορά τότε σας επιστρέφετε το ποσό που στοιχηματίσατε). Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Λιγκ Καπ Αγγλίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες διαφορετικών κατηγοριών. Η Λέστερ συμμετέχει στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά βρίσκεται σε μια περίεργη κατάσταση, καθώς περιμένει την έλευση του νέου τεχνικού, άγνωστης ταυτότητας, και ενώ την Κυριακή υποδέχεται την Έβερτον. Αναμένεται να παραταχθεί με νέα πρόσωπα σήμερα, κόντρα σε μια Λιντς που έχει πάρει ζεστά το Λιγκ Καπ και σίγουρα θα είναι ανταγωνιστική.

No Goal στη Γερμανία

Πάμε στην αναμέτρηση Βέχεν – Σάλκε, όπου επιλέγουμε το No Goal σε απόδοση 1.95 στην Goalbet. Είναι αναμέτρηση στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου του Κυπέλλου Γερμανίας, δεν υπάρχει ρεβάνς, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Είναι δεδομένη η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς η μεν Βέχεν παίζει στην τρίτη κατηγορία, ενώ η Σάλκε στην Μπουντεσλίγκα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν επιστρέψει απ' τη διακοπή με 2/2 νίκες κόντρα σε Χέρτα (0-2) και Μάιντς (2-0), είναι σε καλή κατάσταση, σίγουρα θέλουν να προχωρήσουν στο Κύπελλο, σήμερα είναι το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση. Βάσει λογικής, η Σάλκε δε θα απειληθεί ιδιαίτερα.

Υψηλό σκορ στη Σκωτία

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Χάμιλτον – Πάρτικ Θιστλ, όπου επιλέγουμε Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.05. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της εμβόλιμης 11ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Σκωτίας. Το μομέντουμ είναι προς την πλευρά της Πάρτικ Θιστλ, η οποία πήρε την πρώτη νίκη της σεζόν το Σάββατο με το εντός έδρας 2-1 επί της Νταντί, αλλά εκτός έδρας έχει σοβαρά προβλήματα. Η Χάμιλτον παίζει άσχημα, έρχεται από έξι σερί ήττες στο πρωτάθλημα, είναι «χτυπημένη» και απ' τις πολλές απουσίες, όλα τα παιχνίδια της είναι πολύ «ανοιχτά» λόγω της κακής αμυντικής λειτουργίας της. Επιλέγουμε Over 2.5.

«Κλειστό» ματς για Ολυμπιακό

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός για την τρίτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα, όπου επιλέγουμε Under 154.5 σε απόδοση 1.87. Εξαιρετική είναι η εικόνα της φετινής Μακάμπι, που δεν έχει καμία σχέση με τις κωμικές παρουσίες των προηγούμενων δύο ετών. Πρόκειται για ένα σύνολο αξιόλογων παικτών, με κύριο «πυρήνα» τους Αμερικάνους Τζάκσον, Κόουλ, Τάιους και Ντιμπαρτολομέο, οι οποίοι την έχουν οδηγήσει μέχρι στιγμής σε 5/5 νίκες σε Ισραήλ και Ευρωλίγκα. Μετά το διπλό επί της Μπάμπεργκ (71-88), επικράτησε εντός έδρας 74-68 της Μπασκόνια, σήμερα θέλει να κάνει το 3Χ3. Ο Ολυμπιακός ανήκει στις κορυφαίες άμυνες της Ευρώπης εδώ και χρόνια και έτσι θα αντιμετωπίσει την επικίνδυνη Μακάμπι, ξανά χωρίς τον Σπανούλη. Οι ερυθρόλευκοι μετρούν επίσης 2/2 νίκες στην Ευρωλίγκα, αμφότερες κόντρα σε ομάδες της Ισπανίας (Μπασκόνια και Μάλαγα). Η σοφή επιλογή είναι το Under 154.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos