Στοίχημα: Δεν χάνει το Ανόβερο - Αξίζει το ρίσκο με την Μπασκόνια

25 Οκτωβρίου 2017 13:40

Κάτι από... Σαββατοκύριακο θυμίζει το σημερινό κουπόνι του πάμε στοίχημα, ξεχωρίζουν η εμβόλιμη αγωνιστική στην Ιταλία, καθώς και τα παιχνίδια Κυπέλλου σε όλη την Ευρώπη, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αγώνες μπάσκετ, με τη διπλή αγωνιστική στην Euroleague. Έξι αναμετρήσεις έχει ξεχωρίσει στοιχηματικά το Betarades.gr, πάμε να τις δούμε αναλυτικά.

Στήριγμα το Ανόβερο

Ξεκινάμε με Κύπελλο Γερμανίας και το παιχνίδι Βόλφσμπουργκ - Ανόβερο, στο οποίο θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.87 στην Sportingbet. Επτά ματς μακριά από τις νίκες έχει συμπληρώσει η Βόλφσμπουργκ, τα έξι από αυτά ολοκληρώθηκαν ισόπαλα, είναι ξεκάθαρο ότι δυσκολεύεται πολύ να κερδίσει. Το Ανόβερο, από την πλευρά του, προέρχεται από την εκτός έδρας επικράτηση με 1-2 επί της Άουγκσμπουργκ, μακριά από το γήπεδό του είναι αποτελεσματικό, καθώς σε έξι "εξόδους" τους φέτος έχει ηττηθεί μόνο από την Γκλάντμπαχ και θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα.

Κερδίζει η Φιορεντίνα

Συνεχίζουμε με Α' Ιταλίας και τον Άσσο σε απόδοση 2.00 στον αγώνα Φιορεντίνα - Τορίνο. Από δύο διαδοχικές επιτυχίες έρχονται οι "βιόλα", επικρατώντας κατά σειρά των Ουντινέζε και Μπενεβέντο με 2-1 και 0-3 αντίστοιχα. Η Τορίνο την προηγούμενη αγωνιστική δεν τα κατάφερε εντός έδρας απέναντι στη Ρόμα (0-1), συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς "τρίποντο", στα οποία μετρά δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Παράλληλα, παραδοσιακά τα βρίσκει "σκούρα" στη Φλωρεντία, δεν είναι τυχαίο ότι εδώ και εννέα χρόνια δεν έχει κατορθώσει να πανηγυρίσει νίκη εκεί. Η Φιορεντίνα έχει το προβάδισμα απόψε και θα τη στηρίξουμε.

Νίκη για Ουτρέχτη

Περνάμε στο Κύπελλο Ολλανδίας και την αναμέτρηση Φένλο - Ουτρέχτη, με την επιλογή μας να είναι το διπλό σε απόδοση 2.35. Αμφότερες προέρχονται από ήττες στο πρωτάθλημα, θέλουν σήμερα να δώσουν "απαντήσεις". Η Ουτρέχτη διαθέτει ποιοτικότερο σύνολο, είναι μία ομάδα που της... πηγαίνει το Κύπελλο, πείθει περισσότερο με την εικόνα της το τελευταίο διάστημα, σε σχέση με τη σημερινή αντίπαλό της και πιστεύουμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα φτάσει στην τελική επικράτηση.

Με τα γκολ στην Αυστρία

Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι έρχεται από το Κύπελλο Αυστρίας και είναι το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.85 στον αγώνα Στουρμ Γκρατς - 'Αλταχ. Η αναμέτρηση έχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό δεν είναι άλλο από τους γηπεδούχους. Η Άλταχ, βέβαια, έχοντας το ρόλο του αουτσάιντερ θα αγωνιστεί χωρίς άγχος, αμφότερες έχουν επιθετικές αρετές, σκοράροντας αρκετά στα παιχνίδια τους, περιμένουμε ένα ιδιαίτερα "ανοιχτό" ματς.

Αξίζει το ρίσκο με την Μπασκόνια

Πάμε στην Euroleague και τον ισπανικό "εμφύλιο", Μπασκόνια - Βαλένθια, με την επιλογή μας να είναι το Μπασκόνια -2.5 σε απόδοση 1.91. Η Βαλένθια είναι μία πολύ καλή ομάδα, η οποία διαθέτει πολλές λύσεις, σε αντίθεση με την Μπασκόνια. Ωστόσο, η τελευταία αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της, αναζητά την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση και δεν είναι συνετό να την... κοντράρουμε. Αξίζει, επομένως, να πάρουμε το ρίσκο και να στηρίξουμε τους γηπεδούχους.

Κερδίζει ο Άρης

Ολοκληρώνουμε με FIBA Champions League και το παιχνίδι Άρης - Ναντέρ, με την επιλογή μας να είναι η νίκη των "κιτρίνων" σε απόδοση 1.83. Ο Άρης στο Αλεξάνδρειο "μεταμορφώνεται" προς το καλύτερο και είναι ικανός να κερδίσει ακόμη και ανώτερους από αυτόν αντιπάλους. Η Ναντέρ έχει παρουσιαστεί εξαιρετική μέχρι στιγμής, ωστόσο σήμερα έχει πολύ δύσκολη αποστολή. Δείχνουμε εμπιστοσύνη στην έδρα του Άρη και θα πάμε με τη νίκη του.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos