Στοίχημα: Νίκη για Ατλέτικο - Μεγάλο σκορ στον στον ισπανικό "εμφύλιο"

22 Δεκεμβρίου 2017 16:22

Αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Παρασκευής.

Σε τέσσερις προτάσεις έχουμε καταλήξει, θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις για την Α' Ισπανίας, την Α' Ιταλίας τη Β' Ολλανδίας και την Euroleague! Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα casino bonus που προσφέρουν οι εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Κερδίζει η Ατλέτικο

Ξεκινάμε από την Ισπανία και την αναμέτρηση Εσπανιόλ - Ατλέτικο Μαδρίτης. Από την εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με τη Λας Πάλμας προέρχεται η Εσπανιόλ, αποτέλεσμα με το οποίο έμεινε για τρίτο διαδοχικό μας μακριά από τις νίκες, καθώς είχαν ακολουθήσει δύο ήττες, από Χιρόνα (0-1) και Έιμπαρ (3-1). Στον αντίποδα, η Ατλέτικο πορεύεται αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα, μετρά ισάριθμα "τρίποντα" στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της, έχοντας μάλιστα δεχθεί μόλις ένα γκολ, και σήμερα είναι το φαβορί για να πάρει τους τρεις βαθμούς. Άλλωστε, η ομάδα του Σιμεόνε ξέρει να διαχειρίζεται εξαιρετικά αγώνες που κινούνται σε χαμηλό τέμπο, όπως αναμένεται να είναι σημερινός. Επιλογή θα αποτελέσει το "διπλό" σε απόδοση 1.85.

Ισορροπημένο ματς στη Βερόνα

Συνεχίζουμε με Ιταλία και τον αγώνα Κιέβο - Μπολόνια. Δεν χωρίζουν πολλά τις δύο ομάδες, οι οποίες "συγκατοικούν" στο βαθμολογικό πίνακα, έχοντας από 21 βαθμούς. Τρεις ισοπαλίες μετρά στα τέσσερα πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις η Κιέβο, ενώ η Μπολόνια είναι μία ομάδα που "παλεύει" όλους τους αγώνες της και ακόμη και όταν χάνει, η ήττα έρχεται δύσκολα. Περιμένουμε αρκετά ισορροπημένο το σημερινό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο αντιπάλους που δεν αποκλείεται να αλληλοεξουδετερωθούν. Επιλογή θα αποτελέσει η ισοπαλία στο ημίχρονο, σημείο το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2.00.

"Διπλό" η Μάαστριχτ

Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι προκύπτει από τη Β' Ολλανδίας και την αναμέτρηση Ος - Μάαστριχτ. Στη μετριότητα συνεχίζει να κινείται η Ος, την προηγούμενη αγωνιστική μπορεί να έδειξε χαρακτήρα στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Ντε Γκράαφστσαπ (1-1), το γεγονός, όμως, είναι ότι στα επτά τελευταία παιχνίδια της έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη. Στον αντίποδα, η Μάαστριχτ προέρχεται από δύο πειστικές επικρατήσεις, με καλές εμφανίσεις, κερδίζοντας αρχικά την Ντόρντερχτ με 4-2 εκτός και στη συνέχεια την Γιονγκ Αλκμάαρ με 3-0 εντός. Είναι σε καλύτερη κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, μπορούν να διατηρήσουν το θετικό μομέντουμ και θα τους στηρίξουμε, επιλέγοντας το "διπλό" σε απόδοση 2.35.

Μεγάλο σκορ στον στον ισπανικό "εμφύλιο"

Ολοκληρώνουμε με Euroleague και την αναμέτρηση Μπασκόνια - Μπαρτσελόνα. Ισπανικός "εμφύλιος" στη Βιτόρια, προφανώς και έχει αξία ο «άσσος» σε απόδοση άνω του 1.50 και με μεγαλύτερο ρίσκο το -4.5, ωστόσο πιο ασφαλής επιλογή φαντάζει το Over. Για το ισπανικό πρωτάθλημα οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στην Βαρκελώνη, με την Μπαρτσελόνα να επικρατεί 87-82, ενώ, επιπρόσθετα, τα τελευταία τους σκορ των δύο αντιπάλων είναι μεγάλα. Η Μπασκόνια μέτρησε τα 92-85 με Αρμάνι, 94-97 με Ανδόρρα, 81-82 με Εφές, 94-71 με Μπιλμπάο, 88-82 με Μάλαγα, 85-78 με Ομπραντόιρο. Οι "μπλαουγκράνα" είχαν τα 83-90 με Μάλαγα, 77-88 με Γκραν Κανάρια, 87-75 με Ρεάλ, 86-99 με Σαραγόσα και 77-77 με την άκρως αμυντική Τενερίφη πριν ηττηθούν 91-93 στην παράταση. Καλή επιλογή, επομένως, φαντάζει το Over 159.5 σε απόδοση 1.91.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos