Στοίχημα: Δεν χάνει το ματς η Μίλγουολ - Μεγάλο σκορ στο "The Bank's"

26 Δεκεμβρίου 2017 17:41

Δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων σήμερα και όπως έχουμε συνηθίσει πλέον, στο ποδοσφαιρικό κουπόνι υπάρχει δράση από την Αγγλία και τη γνωστή μας Boxing Day.

Έχουμε ξεχωρίσει τρία συνολικά παιχνίδια από Πρέμιερ Λιγκ, Τσάμπιονσιπ και Α' Αγγλίας, καθώς και μια αναμέτρηση από μπάσκετ στην Ιταλία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα και τα καζίνο στο ίντερνετ!

Δεν χάνει η Μίλγουολ
Ξεκινάμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος με τον αγώνα Μίλγουολ – Γουλβς. Επιστροφή στις ήττες για την Μίλγουολ, μετά από τρία παιχνίδια και απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία. Ποντάρει πάρα πολλά στον παράγοντα έδρα, εκεί όπου έχει πάρει έξι νίκες στις εννέα τελευταίες αναμετρήσεις που έχουν δώσει. Μπορεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ωστόσο η Γουλβς γνωρίζει πως η σημερινή της αποστολή είναι εξαιρετική επικίνδυνη. Θα πάμε λοιπόν με το 1Χ σε απόδοση 1.91.

"Κλειστό" ματς στο Μπόρνμουθ

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι Μπόρνμουθ – Γουέστ Χαμ για την Πρέμιερ Λιγκ. Δεν τα κατάφερε η Μπόρνμουθ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 4-0. Παραμένει στο όριο της επικίνδυνης ζώνης και στο -1 από την σωτηρία. Τέταρτη διαδοχική ήττα, αγνοώντας τη νίκη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτου διοργάνωσης. Από δυο σερί ήττες προέρχεται και η Γουεστ Χαμ, που έβαλε τέλος στο αήττητο των τριών αγώνων της. Είναι ένα βαθμό πάνω από την αντίπαλο της, ενώ στα πέντε τελευταία εκτός της έχει μια νίκη και τέσσερις ήττες. Θα πάμε με το συχνό N/G σε απόδοση 2.00.

Μεγάλο σκορ στο "The Bank's"

Πάμε και στο παιχνίδι Γουόλσολ – Μπρίστολ Ρόβερς για την Α' Αγγλίας. Δεν έχει πανηγυρίσει κάποια νίκη εδώ και δυο παιχνίδια η Γουόλσολ, μετρώντας μια ισοπαλία και ήττα. Προέρχεται από το εκτός 1-1 με την Ρότσντεϊλ, αν και καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος. Στο 4-5-2 ο εντός έδρας απολογισμός της. Από την άλλη, τα πράγματα για την Μπρίστολ Ρόβερς πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, η οποία υπέστη την πέμπτη ήττα της στα εφτά τελευταία παιχνίδια. Δεν πείθει εκτός έδρας, όπου και μετράει δυο νίκες και εννέα ήττες. Αμφότερες δεν έχουν και τις καλύτερες δυνατές αμυντικές λειτουργίες, οπότε και πάμε με την επιλογή του Over 2.5 που βρίσκουμε στο 1.85.

Με το Over 156.5 στην Ιταλία

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ από το πρωτάθλημα της Ιταλίας και την αναμέτρηση ανάμεσα σε Κρεμόνα και Μπρίντιζι. Η Κρεμόνα "κατέρρευσε" στο τελευταίο μέρος και ηττήθηκε από την Τρέντο με 90-79, ενώ από ήττα προέρχεται και η ουραγός, Μπρίντιζι, με 67-66 από την Ορλαντίνα. Πανίσχυρη εντός έδρας η Κρεμόνα οπότε και είναι aτο φαβορί για τη νίκη, σήμερα, που θα την κρατήσει κοντά στην οκτάδα. Επειδή η Κρεμόνα δεν έχει ισχυρή άμυνα και κυρίως αφοσιώνεται στην επίθεση, η Μπρίντιζι θα έχει την ευκαιρία να ανεβάσει την επιθετική επίδοσή της πάνω από τον μέσο όρο των 73 πόντων, επομένως η σοφή επιλογή είναι το Over 156.5 σε απόδοση 1.87.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos