Στοίχημα: Τα «φώτα» στο Παρίσι! - Νίκη για να ελπίζει η Γαλατά

28 Νοεμβρίου 2018 15:40

Η πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League συνεχίζεται και σήμερα, Τετάρτη (28/11), με το Παρί Σεν Ζερμέν – Λίβερπουλ να πρωταγωνιστεί από το αποψινό πρόγραμμα, ενώ και άλλα ματς της διοργανωσης παρουσιάζουν στοιχηματικό ενδιαφέρον.


Δράση υπάρχει και στην Τσάμπιονσιπ, όπου μάλιστα εντοπίσαμε μία αξιόλογη στοιχηματική επιλογή. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Vivobet. Πάμε λοιπόν στα προγνωστικά μας!

 

 Με την «πλάτη στον τοίχο» η Παρί

Έτσι όπως τα κατάφερε η Παρί Σεν Ζερμέν, παίζει τη... ζωή της στο αποψινό παιχνίδι με τη Λίβερπουλ, για την πέμπτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Champions League. Οι Γάλλοι έχουν πέντε βαθμούς, ενώ οι Άγγλοι έξι, με αμφότερες τις ομάδες να μην ικανοποιούν με τις εμφανισεις τους στη διοργάνωση. Αυτή που κινδυνεύει πιο άμεσα με αποκλεισμό είναι η Παρί, που θέλει οπωσδήποτε τη νίκη σήμερα. Διαφορετικά, η τύχη της θα εξαρτάται από συνδυασμούς αποτελεσμάτων την τελευταία αγωνιστική, όταν και ταξιδεύει στο Βελιγράδι. Ο Τούχελ ξεκούρασε τον Νεϊμάρ και τον Μπαπέ, και δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. Το ίδιο βέβαια και ο Γιούργκεν Κλοπ, που θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Η Παρί έκανε το 14x14 στο γαλλικό πρωτάθλημα, καταθέτοντας τα διαπιστευτήρια για την ποιότητά της. Αυτό που μένει είναι να την αποδείξει και στο Champions League, και απόψε είναι η ευκαιρία της, κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Οι «Reds» είναι ικανοί να δημιουργήσουν προβλήματα στους γηπεδούχους, αλλά είναι τέτοια η βαθμολογική ανάγκη της Παρί, που την υποχρεώνει να παίξει 100% συγκεντρωμένα. Ουσιαστικά, αν οι Παριζιάνοι αποτύχουν σήμερα, μια ακόμα χρονιά πάει στράφι. Επομένως, θα τα δώσουν όλα για να μην αποχαιρετήσουν τόσο πρόωρα το θεσμό. Η Λίβερπουλ δίνει μεγάλη βάση στο πρωτάθλημα και ξοδεύει πάρα πολλές δυνάμεις, κάτι που φαίνεται στο Champions League. Θεωρούμε πως όλα τα δεδομένα συνηγορούν ότι εύκολα ή δύσκολα, η Παρί θα κάμψει την αντίσταση των φιλοξενουμένων, αφού δεν έχει κι άλλη επιλογή, παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο. Έτσι, θα στηρίξουμε τον «άσο» σε απόδοση 2.14.

 Νίκη για να ελπίζει η Γαλατά

Μεταφερόμαστε στον τέταρτο όμιλο του Champions League, με την Λοκομοτίβ Μόσχας να φιλοξενεί τη Γαλατασαράι. Οι καιρικές συνθήκες είναι δύσκολες στη Ρωσία, με συνεχή χιονόπτωση και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες Παρόλα αυτά, όπως δήλωσε και ο Φατίχ Τερίμ, η Γαλατά ήταν προετοιμασμένη για κάτι τέτοιο. Οι Τούρκοι παίζουν σήμερα μόνο για ένα αποτέλεσμα, ώστε σε συνδυασμό με την έκβαση του Πόρτο – Σάλκε, να ελπίζουν σε πρόκριση την τελευταία αγωνιστική. Η Λοκομοτίβ είναι η χειρότερη ομάδα του ομίλου, με τέσσερις ήττες σε ισάριθμα ματς, και η Γαλατασαράι οφείλει να την κερδίσει. Μάλιστα, οι Ρώσοι υποχώρησαν στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματός τους, στο -9 από τη Ζενίτ, μετά την εντός έδρας ήττα από την Ουράλ. Δεν είναι σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι, και οι φιλοξενούμενοι πρέπει να το εκμεταλλευτούν. Το κίνητρο είναι πολύ ισχυρό για την ομάδα του Τερίμ, και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο. Η Γαλατά δεν τα πάει καλά στο πρωτάθλημα, και βλέπει το Champions League ως μια μεγάλη πρόκληση που της προσφέρει και... παρηγοριά. Για το λόγο αυτό, απόψε έχει στο μυαλό της μόνο το πώς θα φύγει με τους τρεις βαθμούς από την παγωμένη Μόσχα. Είναι ανώτερη ομάδα από τη Λοκομοτίβ, και μπορεί να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα που θα της δώσει κι άλλο οξυγόνο. Το 2 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) εντοπίζεται σε απόδοση 2.25 και κρίνεται ιδιαίτερα αξιόλογη επιλογή.

 «Κλειδώνει» την πρωτιά η Πόρτο

Συνεχίζουμε στον ίδιο όμιλο, και περνάμε στο παιχνίδι της Πόρτο με τη Σάλκε στην Πορτογαλία. Στην κορυφή της βαθμολογίας του γκρουπ βρίσκεται η Πόρτο, με δέκα βαθμούς, δύο πάνω από τη Σάλκε. Οι Πορτογάλοι κέρδισαν εύκολα την περασμένη αγωνιστική τη Λοκομοτίβ Μόσχας, με 4-1, και βαδίζουν ολοταχώς για την πρωτιά. Είναι η καλύτερη και πιο σοβαρή ομάδα του ομίλου, και το έχουν αποδείξει αυτό στο γήπεδο. Πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία και στο πρωτάθλημα, όπου είναι και εκεί στην κορυφή. Μάλιστα, θα είναι φρέσκοι και ξεκούραστοι, καθώς το σαββατοκύριακο έπαιξαν για το κύπελλο με την Μπελενένσες και επικράτησαν άνετα με 2-0. Η Σάλκε θέλει να διεκδικήσει την πρώτη θέση, αλλά ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει την πρόκριση. Αν δεν κερδίσει σήμερα, και σε συνάρτηση με το αποτέλεσμα στη Μόσχα, μπορεί να κινδυνέψει με αποκλεισμό την τελευταία αγωνιστική. Οι Γερμανοί θα στερηθούν τις υπηρεσίες των επιθετικών Εμπολό και Ουτ, και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο για το πόσο απειλητικοί μπορούν να φανούν απέναντι στη συμπαγή Πόρτο. Οι Πορτογάλοι στάθηκαν όρθιοι στη Γερμανία, στο πρώτο παιχνίδι, και είναι έτοιμοι να εξαργυρώσουν τη θετικότατη εικόνα τους και να «κλειδώσουν» την πρωτιά. Εμείς, θα εμπιστευτούμε την Πόρτο, και θα επιλέξουμε τον «άσο» που τον βρίσκουμε στο 1.90.

 Θέλει να... συνέλθει η Μπέρμιγχαμ

Σειρά έχει η Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας, που βρίσκεται στην 19η αγωνιστική της και σε αυτό το πλαίσιο, η Μίλγουολ υποδέχεται την Μπέρμιγχαμ. Οι γηπεδούχοι είναι σε δεινή θέση, καθώς με μόλις 17 πόντους ισοβαθμούν με τη Χαλ, που είναι εντός επικίνδυνης ζώνης. Από την άλλη, βαρύ είναι το κλίμα και στην Μπέρμιγχαμ, μετά την ήττα με 4-2 στο ντέρμπι της πόλης από την Άστον Βίλα. Οι φιλοξενούμενοι είναι ένα σκαλί πάνω από τη Μίλγουολ και σήμερα θα παίξουν για να «σηκώσουν κεφάλι». Στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η Μπέρμιγχαμ, που μάλλον αξίζει περισσότερα. Η Μίλγουολ αντιμετωπίζει σοβαρά αμυντικά προβλήματα, δέχεται γκολ σχεδόν σε κάθε παιχνίδι της κι αυτό φυσικά της στοιχίζει. Πιο σταθερή η Μπέρμιγχαμ, θέλει να επωφεληθεί και από τις απουσίες των γηπεδούχων, που είναι σημαντικές και αφορούν το επιθετικό κομμάτι. Η παράδοση επίσης, είναι με το μέρος της, αφού από τις έξι τελευταίες αναμετρήσεις στην έδρα της Μίλγουλ, η Μπέρμιγχαμ κέρδισε τις τέσσερις! Οι γηπεδούχοι είναι σε κακή φόρμα, αγνοούν τη νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια τους και φαίνεται ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις. Θα παλέψουν για την παραμονή τους, αλλά συνιστά ερωτηματικό αν θα τα καταφέρουν. Σήμερα, η Μπέρμιγχαμ επιθυμεί να εμφανιστεί σοβαρή και να αφήσει πίσω της το ντέρμπι με την Άστον Βίλα, ξεκινώντας να μαζεύει βαθμούς. Πάμε με το 2 DNB σε απόδοση 2.50.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos