Στοίχημα: Κερδίζει η Τορπέντο, σέντρα στα Φερόε!

09 Μαϊος 2020 14:24

Πολλές αναμετρήσεις υπάρχουν στο Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του Σαββάτου (09/05). Υπάρχουν άλλωστε και νέα πρωταθλήματα που έχουν ξεκινήσει


Το Betarades.gr έχει και πάλι δυνατά προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Το βασικό μας σημείο από το σημερινό πρόγραμμα προέρχεται από το πρωτάθλημα Λευκορωσίας. Ωστόσο, θα ασχοληθούμε με δύο ακόμα αγώνες από διαφορετικές διοργανώσεις. Θα εστιάσουμε λοιπόν στο πρωτάθλημα των Νησιών Φερόε που αρχίζει σήμερα, αλλά και στη Νικαράγουα. Στη δεύτερη μάλιστα, κρίνεται ο τίτλος! Πριν από αυτά, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να μάθετε τα πάντα για τα virtual sports με έναν πλήρη οδηγό. Περνάμε τώρα στις προβλέψεις μας!

Ανώτερη η Σλάβια

Οι προτάσεις στοιχήματος της ημέρας αρχίζουν από το πρωτάθλημα Λευκορωσίας. Για την όγδοη αγωνιστική της διοργάνωσης, η Σλάβια Μοζίρ υποδέχεται την Τορπέντο Ζοντίνο. Το ματς θα γίνει στις 15:00 και έχει αγωνιστικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Η Σλάβια Μοζίρ έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της φέτος. Έτρεχε ένα κακό σερί με τρεις ήττες και μια ισοπαλία, πριν κερδίσει την περασμένη αγωνιστική. Για την ακρίβεια, αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Βίτεμπσκ και νίκησε με 2-3. Δεν έπεισε και πάλι με την εικόνα της, αλλά βρήκε τη λύση στο 90'. Στα μετόπισθεν έχει προβλήματα, αφού έχει μια από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας. Το γεγονός ότι δέχεται εύκολα γκολ, την εμποδίζει από το να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει. Αυτή η αφέλεια που παρουσιάζει της στοιχίζει, και δεν συγχωρείται σε δύσκολα ματς, όπως το σημερινό. Δεν έχει και την πρόσφατη παράδοση με το μέρος της απέναντι στην Τορπέντο.

Με τη σειρά της, η Τορπέντο Ζοντίνο έχει συγκεντρώσει 14 βαθμούς στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης. Τα πάει καλά λοιπόν, και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην αμυντική της σταθερότητα. Έχει δεχτεί μόλις τέσσερα γκολ στα πρώτα επτά ματς, που είναι και η καλύτερη επίδοση στο πρωτάθλημα. Την προηγούμενη εβδομάδα πανηγύρισε μια φοβερή νίκη επί της Μινσκ με 5-2. Έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και έδειξε ότι επιστρέφει στη φόρμα της. Είχαν προηγηθεί δύο «λευκές» ισοπαλίες με ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και Ρουχ Μπρεστ. Διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και έχει τα φόντα για νίκη σήμερα.

Εξάλλου, η Τορπέντο δεν έχει χάσει σε κανένα από τα επτά τελευταία ματς με αντίπαλο τη Σλάβια Μοζίρ. Μάλιστα, μετράει έξι νίκες και μια ισοπαλία. Οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτεροι και μπορούν να κερδίσουν. Πάμε με το 2 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 1.90.

Πρεμιέρα με γκολ στα Φερόε

Ένα ακόμα πρωτάθλημα προστίθεται σήμερα στο κουπόνι, και είναι η Α' Νησιών Φερόε. Μάλιστα, απόψε στις 19:00 έχει ντέρμπι ανάμεσα σε Κλάκσβικ και Τόρσαβν Β36. Πρόκειται ίσως για τις δύο κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης που κάνει την πρεμιέρα της απόψε. Φυσικά, μας απασχολεί στο στοίχημα.

Η Κλάκσβικ είναι η ομάδα που κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα. Κατάφερε να μαζέψει 66 βαθμούς και να βάλει τον 18ο τίτλο στην τροπαιοθήκη της. Πορεύεται με τον ίδιο προπονητή, τον Τόμασεν, από το 2015. Αυτό έχει βοηθήσει το σύνολο να έχει ομοιογένεια και να αποδίδει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Έφτασε στην κατάκτηση και του Σούπερ Καπ. Συγκεκριμένα, αντιμετώπισε την HB Τόρσαβν στη διαδικασία των πέναλτι (1-1 κ.δ.). Έφυγαν κάποιοι ποδοσφαιριστές από τον σύλλογο, αλλά έγιναν και μεταγραφές. Με την ψυχολογία στα ύψη λοιπόν, θέλει να μπει με το δεξί και στη φετινή σεζόν.

Από την άλλη, η Τόρσαβν Β36 τερμάτισε πέρσι στη δεύτερη θέση της κατάταξης και μόλις στο -3 από τη σημερινή της αντίπαλο. Δεν μπόρεσε συνεπώς να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος, όπου βρέθηκε για τελευταία φορά το 2015. Προπονητής της ομάδας είναι ο Μποργκ, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Η διοίκηση τον εμπιστεύεται παρά την αποτυχία για κατάκτηση της κούπας. Δεν προχώρησαν σε μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ οι ιθύνοντες του συλλόγου. Να σημειωθεί, ότι πέρσι η Τόρσαβν Β36 πήρε ο «διπλό» στην έδρα της Κλάκσβικ με 0-2. Θα προσπαθήσει σήμερα να δείξει ότι θα είναι εδώ για την επιστροφή στο θρόνο!

Οι ομάδες θα επιχειρήσουν να κάνουν το παιχνίδι τους και δεν βλέπουμε να κλείνονται πίσω. Άλλωστε, και τα 8/9 τελευταία μεταξύ τους ματς είχαν τρία και περισσότερα τέρματα. Επιλέγουμε λοιπόν το Over 2.5 σε απόδοση 1.70.

Κρίνεται ο τίτλος στη Νικαράγουα

Κλείνουμε τις προτάσεις της ημέρας με την Κλαουσούρα της Νικαράγουα. Τα ξημερώματα της Κυριακής η Μαναγούα φιλοξενεί τη Ρεάλ Εστέλι στον τελικό της Κλαουσούρα. Είναι ο επαναληπτικός με το πρώτο ματς στην έδρα της Ρεάλ Εστέλι να λήγει ισόπαλο (1-1).

Η Μαναγούα έχει κερδίσει μια φορά φέτος τη Ρεάλ Εστέλι, με 0-2, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Τώρα, έχει πάρει προβάδισμα και για την κούπα, με το 1-1 του πρώτου τελικού. Πέτυχε το εκτός έδρας γκολ που ήθελε και κατάφερε να μείνει και αήττητη. Ισοφάρισε με λάθος του αντιπάλου τερματοφύλακα και έχει το πάνω χέρι. Παραμένει αήττητη εδώ και 15 ολόκληρα παιχνίδια! Εντός έδρας είναι πολύ ισχυρή. Ενδεικτικά, η τελευταία φορά που ηττήθηκε στο γήπεδό της για το πρωτάθλημα ήταν τον... Σεπτέμβριο. Από εκεί και πέρα, μετράει 13 νίκες και 4 ισοπαλίες στο «σπίτι» της. Αυτό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί και σήμερα για να σηκώσει το τρόπαιο.

Η Ρεάλ Εστέλι απεναντίας, χρειάζεται μια μικρή υπέρβαση στον τελικό, για να πάρει το πρωτάθλημα. Δεν έχει νικήσει φέτος τη Μαναγούα, με δύο ισοπαλίες και μια ήττα. Ήταν καλή στο πρώτο ματς και έχασε τη νίκη λόγω μιας... γκάφας του γκολκίπερ της. Παρόλα αυτά, έδειξε ότι έχει τις δυνατότητες για να πάρει το πρωτάθλημα. Είναι και αυτή αήττητη εδώ και πολύ καιρό. Συγκεκριμένα, δεν χάνει εδώ και 13 παιχνίδια. Είναι σκληρή ομάδα, που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των αγώνων και εκτός έδρας. Μάλιστα, οι τελευταίες τρεις νίκες της σημειώθηκαν μακριά από το γήπεδό της, επί Τσιναντέγα, Χαλάπα και Νττιριάνχεν. Θα τα δώσει όλα για να σηκώσει την κούπα!

Πρόκειται για ένα ντέρμπι που κρίνει τα πάντα. Οι ομάδες είναι πιο έμπιστες στην επίθεση παρά στην άμυνα. Έτσι, αμφότερες θα ψάξουν το γκολ για τους δικούς τους λόγους. Περιμένουμε ένα ανταγωνιστικό ματς και καταλήγουμε στο Goal/Goal σε απόδοση 2.10.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos